Skip to content
gratis verzending vanaf € 500
VEILIG WOONWINKELEN Lees hier hoe wij omgaan met de aangescherpte maatregelen

Vacature Verkoopadviseur Slapen

Ben jij een klantgerichte verkoopadviseur die op professionele wijze inspeelt op de behoeften van onze klant? Kun jij vervolgens deze slaapwensen ook omzetten naar een aankoop? Heb jij gedegen kennis van slaapcomfort of heb je er feeling met het vak? Dan komen wij graag met jou in contact! 

solliciteer nu
Vacature verkoopadviseur Slapen Eijerkamp Zutphen

Voor onze winkel in Zutphen hebben wij een openstaande vacature voor verkoopadviseur Slapen parttime, 20-30 uur. Met bekende slaapmerken zoals Auping Studio, Perzona MyScan Studio en Tempur Experience Center. 

Lees meer
Chantal Welling verkoopadviseur Slapen
Chantal Welling
Verkoopadviseur Slapen
Eijerkamp Zutphen
Wie zijn wij? over Eijerkamp

Met onze ruim 250 medewerkers creëren wij dagelijks een ‘thuis’ door heel Nederland. Liefde en passie voor meubels zit in ons DNA. Onze inspirerende winkels met ruim 150 woonmerken vind je in Veenendaal en Zutphen en zijn o.a. bekend van het tv-programma vtwonen ‘Weer verliefd op je huis’.

Vacature verkoopadviseur Slapen Eijerkamp Zutphen

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en klantgerichte verkoopadviseur die ons team in Zutphen komt versterken. 

  • Je beleeft er veel plezier aan om klanten op een professionele manier te adviseren;
  • De slaapwensen van de klant kun jij omzetten naar een aankoop;
  • Je bent resultaatgericht;
  • Je hebt een representatieve uitstraling;
  • Je hebt affiniteit met slaapcomfort en hebt enige kennis van het vak;
  • Ervaring met verkoop is een pré;
  • Afwisseling in werkdagen en uren vind jij juist prettig, ook op een eventuele koopavond en in de weekenden wil jij graag aan de slag.

Wat bieden wij?

Naast een uitdagende baan in een enthousiast en dynamisch team, kom je te werken in een energieke werkomgeving en een vooruitstrevend familiebedrijf met een informele, open cultuur. Daarnaast krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. Natuurlijk stellen wij tegenover jouw inspanningen en prestaties, een passende beloning en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Lees meer
Chantal Welling verkoopadviseur Slapen
Chantal Welling
Verkoopadviseur Slapen
Eijerkamp Zutphen
Solliciteren op deze vacature?

Heb je interesse en voldoe je aan bovenstaand profiel, dan zien wij jouw CV met recente foto en motivatie o.v.v. ‘Vacature Verkoopadviseur Slapen Zutphen’ graag tegemoet. Je kunt solliciteren via sollicitatie@eijerkamp.nl. Wij vinden het altijd leuk om een bijzondere motivatie te ontvangen, bijvoorbeeld in de vorm van een video van max. 2 minuten.