gratis verzending vanaf € 500

Personal shopping In onze woonwinkels

Zou jij graag advies krijgen over wat de beste keuze is voor jouw woonwensen? Loop je liever samen met een personal shopper door de winkel, zodat jullie samen de mooiste combinaties kunnen maken? Bij Eijerkamp helpen we je graag in alle rust met het uitzoeken van nieuwe meubels, samen met jouw personal shopper.

De afspraak duurt ongeveer 2 uur en kost 60,-. Na afloop van de afspraak ontvang je een Eijerkamp Wooncheque ter waarde van 60,- welke je vanaf 600,- kunt verzilveren. Zo is het advies gratis! Vul hieronder het afspraakformulier in en je wordt terug gebeld voor het inplannen van een interieurafspraak.

In 4 stappen naar jouw afspraak

 • MAAK EEN AFSPRAAK VOOR PERSOONLIJK ADVIES
  MAAK EEN AFSPRAAK VOOR PERSOONLIJK ADVIES

  Stap 1 is aan jou, vul je gegevens en persoonlijke voorkeuren in via het afspraakformulier.

  MAAK EEN AFSPRAAK
 • ADVIES OP MAAT
  ADVIES OP MAAT

  We nemen telefonisch contact met je op en stellen je een aantal vragen over jouw woon voorkeuren, woonstijl en levensstijl. We plannen de afspraak op een dag en tijdstip wat jou het beste uitkomt.

 • STIJLSTUDIO
  STIJLSTUDIO

  Onze personal shopper ontvangt je in een van onze woonwinkels. Op basis van jouw woonstijl en voorkeuren stelt onze personal shopper voorafgaand aan jouw komst een selectie samen van de mooiste merken en richt hiermee een stijlstudio in die helemaal past bij jouw woonwensen!

 • ONTDEK
  ONTDEK

  Samen met de personal shopper loop je door de winkel en ga je op zoek naar accessoires en meubels die passen bij jouw woonstijl. De personal shopper helpt je met lastige keuzes en geeft handige tips. Samen komen jullie tot een mooi eindresultaat!

Ontmoet onze personal shoppers

Ontdek nu LOTS citystore Eijerkamp

Bekijk nu alle Eijerkamp woontrends

Nieuwsgierig naar de woontrends voor 2021? Wij zetten de nieuwste meubels, trendkleuren en materialen voor je op een rij volgens de laatste interieurtrends.

bekijk nu