• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

Kom proef liggen op de Wonderland W2 boxspring in het Slaap Experience Center bij Eijerkamp Zutphen!

Geniet van een comfortabele nachtrust met de boxsprings van Wonderland. Door middel van de instelbare heupzone verstel je onder andere zelf de stevigheid en ondersteuning onder de heupen. Zo bepaal je zelf hoe diep de heup ten opzichte van de schouder in het matras mag zakken en heb je je eigen slaapcomfort volledig zelf in de hand.

De W2 boxspring van Wonderland dis voorzien van een 5-slag pocketvering en een omkeerbaar matras, dat de levensduur en het comfort ten goede komt. Door de flexibele schouderzone van de Wonderland boxspring worden de nek, schouders en rug op de juiste manier ontlast. Tot slot zorgen de stabiele kanten van het bed ervoor dat het lichaam over de volledige breedte van het matras optimaal wordt ondersteund.

De W2 boxspring van Wonderland is verkrijgbaar in een medium en stevige variant in de afmetingen 160x200 cm, 180x200 cm en 180x210 cm. Om de boxspring niet alleen naar de slaapwensen aan te passen, maar ook bij de interieurwensen te laten aansluiten biedt Wonderland de keuze uit drie verschillende stofkleuren.

Ontdek de mogelijkheden van boxspring W2 van Wonderland in het Slaap Experience Center bij Eijerkamp Zutphen. Onze slaapadviseurs staan klaar voor een persoonlijk slaapadvies.

Kenmerken
Artikelnummer 1571313
Breedte 180 cm
Lengte 210 cm
Kleur Grijs
Ruimte Slaapkamer
Andere afmeting mogelijk? Ja
Andere kleur mogelijk? Ja
Ander materiaal mogelijk? Nee
Merk Wonderland