• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

Kom proef liggen op de Wonderland boxspring W3 Continental in het Slaap Experience Center bij Eijerkamp Zutphen!

Geniet van een comfortabele nachtrust met de boxsprings van Wonderland. Door middel van de instelbare heupzone bepaalt u zelf de stevigheid onder uw heup, zodat u zelf kan bepalen hoe diep uw heup ten opzichte van de schouder wegzakt. Zo is de W3 boxspring van Wonderland aan te passen naar uw individuele slaapbehoefte.

Voorzien van een 5-slag pocketvering en een omkeerbaar matras, dat de levensduur en het comfort ten goede komt. Door de flexibele schouderzone van een Wonderland boxspring worden nek, schouder en rug op de juiste manier ontlast. Tot slot zorgen de stabiele kanten ervoor dat u over de hele breedte van het matras optimaal wordt ondersteund.

De boxspring W3 bestaat uit:
1 x hoofdbord
2 x boxspring matras
2 x matras pocket
1 x topper standaard latex
2 x set poten

Qua stevigheid van het ligcomfort heeft u keuze uit zacht, medium of stevig. Daarnaast heeft u voor de boxspring keuze uit 16 verschillende kleuren stof.
Bepaal zelf de hoogte van de Wonderland SL3 boxspring door de keuze uit een hoogte van 13,19 of 23 cm.

Kenmerken
Artikelnummer 1571319
Breedte 180 cm
Lengte 210 cm
Hoogte 13 cm
Kleur Grijs
Materiaal Latex
Ruimte Slaapkamer
Andere afmeting mogelijk? Ja
Andere kleur mogelijk? Ja
Ander materiaal mogelijk? Nee
Merk Wonderland