• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9 klantwaardering

Binnenkijken: Design loft met bijzondere meubels

Eigenwijze vormen, vergrijsde pastellen en opvallende meubels brengen deze design loft tot leven! De grote raampartijen zorgen voor veel licht en zo zijn de eerste zonnestralen snel te spotten. Breng ook het voorjaar in huis en schilder een wand in een frisse tint. De roze kleur op de wand in deze loft, is ‘Uitnodiging’ 0430-Y93R van Histor. Zachte kleuren in combinatie met accessoires in subtiele kleuraccenten geven uw interieur in een handomdraai een andere look.

Binnenkijken: Design Loft

Woonkamer met ronde meubels en bijzondere details
Ronde vormen is een van dé woontrends die we dit jaar veel tegenkomen in design. Zachte rondingen en de matwitte lak van Hülsta Gentis dressoir vormen zich tot een designmeubel met oog voor detail. De krachtige robuustheid van de twee massief houten hangelementen vormen een spannend contrast met het moderne en elegante element. Dit stijlbepalende meubel biedt daarnaast veel praktische opbergruimte.  

Een opvallende leefbank mag niet ontbreken in de grote ruimte van deze bijzondere loft. Leolux hoekbank Paleta, ontworpen door Christian Werner, creëert u geheel naar uw ideeën over vorm, materiaal en kleur. Door tal van mogelijkheden, waaronder een geïntegreerde bijzettafel en verstelbare rugleuning, ontstaat een bank waar u niet meer vanaf wilt/hoeft te komen. Trapeziumvormen en afgeronde hoeken geven dit zitlandschap, met een uitmuntend zitcomfort, zachtheid. 

Binnenkijken: Design Loft

De donkere kleuren van de relaxfauteuil en de toegepaste verlichting zorgen voor een spannend contrast in de verder lichte ruimte.’ In de Label relaxfauteuil kunt u First Class relaxen! 

Binnenkijken: Design Loft

Kleur in de eetkamer
Laat de kleuren van de woonkamer terugkomen in uw eetkamer voor sereniteit en rust. Dit met behulp van bijvoorbeeld een vaas met bloemen, opvallend servies of stoelen in een pasteltint.

Een nieuwe manier om uw wanden aan te kleden, en hierin ook eenvoudig kleur in aan te brengen, is met behulp van Dock Four Stylepads. Gebruik uw muren effectief en laat ze niet alleen dienen als dragers van het dak. Combineer stijlvolle materialen en patronen met praktische functies als wandhaken, boekenplanken, whiteboardpanelen, spiegels, leren lussen en magazinehouders. Door de diversiteit aan mogelijkheden ontstaat een unieke en originele wand in het interieur die geheel aan uw wensen voldoet!

Dock Four Stylepads

Welke vormen en bijzondere kleurmatches heeft u in huis?