• 5 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 8.5 klantwaardering

Banken

Banken: 3-zits of hoek?

Banken: 3-zits of hoek?

Een bank moet comfortabel zijn, passen bij uw inrichting en voldoen aan uw persoonlijke wensen. U heeft bij Eijerkamp keuze uit talloze bankstellen. Zo kiest u bij ons uit een 2-zitsbank, 2,5-zitsbank, 3-zitsbank, 3,5-zitsbank of een hoekbank. In diverse afmetingen en materialen. Onze ervaren adviseurs in Zutphen en Veenendaal helpen u graag verder voor een bank naar wens! Lees verder >

Bankstellen voor jarenlang zitplezier

Een bankstel naar wens

Tegenwoordig zijn er veel mogelijkheden voor het samenstellen van geschikte bankstellen. Zo kunt u uw woning volledig naar wens inrichten. Veel ruimte in de woonkamer? Kies voor een hoekbank, die u op verschillende manieren samen kan stellen. Met het hele gezin of samen met vrienden en familie gezellig samen relaxen. In de zoektocht naar een geschikt bankstel loopt u tegen een aantal punten aan. Wat past er in mijn woonkamer? Eén zitbank, hoekbank of meerdere banken? En welk materiaal is voor mij geschikt?

Stof of leer? Een hard of zacht comfort? En welke woonstijl? 

Qua materialen en stijlen zijn er tal van mogelijkheden. De meeste bankstellen zijn geheel naar eigen wens samen te stellen. Houdt u van een landelijke sfeer? De banken en hoekbanken van Henders en Hazel passen perfect in een landelijk interieur. Bij Montel kunt u terecht voor bankstellen met strakke lijnen, perfect voor een modern interieur. De design banken van Leolux zijn een lust voor het oog en zijn meestal voorzien van een normaal tot stevig zitcomfort. 

Tips bij het kopen van een nieuw bankstel   

Voordat u een nieuw bankstel aanschaft, kunt u al een aantal afwegingen maken. Past er een hoekbank in de woonkamer? Leg tijdschriften of kranten op de grond in de afmeting van het zitmeubel zodat u kunt zien hoeveel ruimte deze in beslag zal nemen. Wellicht komt u erachter dat u toch liever voor een 3-zits en 2-zitsbank gaat! Kiest u voor stof of leer? Een leren bank heeft meer onderhoud nodig, dan een stoffen bank. Terwijl stof in het algemeen meer comfort biedt. Heeft u een groot gezin? Houd dan rekening met het aantal zitplaatsen, zo kan een modulebank een prima oplossing zijn. Tot slot is het voor langere mensen natuurlijk van belangrijk dat de zitting voldoende diepte heeft. 

Nieuwe bank of hoekbank kopen?

Wilt u graag een bank kopen, maar komt u er nog niet helemaal uit? Bij Eijerkamp kunt u terecht voor persoonlijk interieuradvies. Ons team zal u advies geven over het juiste bankstel of hoekbank voor uw interieur, passend bij uw woonstijl en budget. Shop online in onze webshop of vraag een offerte aan. En wilt u graag even proefzitten? Bezoek een van onze winkels!