• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9 klantwaardering

Wandplanken

Wandplanken

Wandplanken

Een wandplank is ideaal voor het opvrolijken van een saaie muur in de woonkamer, slaapkamer of eetkamer. Gebruik als boekenplank, fotoplank of kies voor een speelse wandrek! In onze collectie vindt u zowel muurplanken van hout als metaal met een hoogglans afwerking. Bezoek Zutphen of Veenendaal voor de complete collectie wandplanken. Lees verder >

Wandplank voor de complete woning

Volop variëren met wandplanken

Met wandplanken kunt u vele kanten op!Stijlvol voor boven de bank in de woonkamer, boven het bed op de slaapkamer of voor keukenaccessoires die gezien mogen worden. Kies voor één wandplank, hang diverse planken (schuin) onder elkaar voor een speels geheel of hang deze naast elkaar in de lengte van de muur. Decoreer met trendy woonaccessoires of gebruik als boeken- of fotoplank!

Een muur naar wens

Of u nu een boekenplank of een fotoplank wil creëren, met de wandmeubels kunt u veelzijdig combineren. Door de keuze uit verschillende kleuren, afmetingen en materialen passen de planken in vele woonstijlen. Of u nu liefhebber bent van een landelijke of moderne woonstijl. Voor een modern interieur raden we u de diverse wandmeubels van Henders en Hazel aan. Daarnaast bent u voor een stoere houten wandplank of wandrek aan het juiste adres bij d-Bodhi!

Wandplank of wandrek kopen?

Een stijlvolle wandplank of wandrek gevonden die perfect aansluit bij uw persoonlijke woonwens? Bestel deze eenvoudig online of bewonder de muurplanken in een van onze winkels, laat u adviseren en doe inspiratie op! Niet gevonden wat u zocht of heeft u meer opbergruimte nodig? Kies dan voor een wandkast in plaats van een wandplank!