Skip to content
WOOOD Febe Bijzettafelset
WOOOD Febe Bijzettafelset
179.-
Vergroten
  • WOOOD Febe Bijzettafelset
1/4
Item 1 of 4

WOOOD Febe Bijzettafelset

179.-
Levertijd: 1-2 weken

Eijerkamp vertelt over WOOOD Febe Bijzettafelset

Ideaal in de woonkamer en tuin is deze Febe bijzettafelset van WOOOD. Het frame van zwart metaal is gegoten en voorzien van UV-bescherming. Daardoor is deze set extra stabiel, weersbestendig en veelzijdig inzetbaar. De bijzettafel set bestaat uit een groot en een kleinere tafel, die onder de grote tafel geschoven kan worden wanneer je hem niet nodig hebt. Combineer deze set met de andere items uit de Febe collectie van WOOOD. 

Shop WOOOD bijzettafelset Febe exclusief online!

Dit is een zelfmontage artikel

Afmetingen & details

Artikelnummer 377186-Z
Breedte 2 50 cm
Breedte 60 cm
Hoogte 40 cm
Hoogte 35
Vorm Rechthoekig
Materiaal Metaal
Materiaal onderstel Metaal
Materiaal tafelblad Metaal
Kleur Black
Kleur onderstel Metaal
Kleur tafelblad Zwart
Montage Zelfmontage
Merk WOOOD
Woonstijl Landelijk

Dit is een zelfmontage artikel

Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

Extra snel via PostNL

Kleinere woonitems (o.a. max. vier stoelen, bijzettafels, kussens en accessoires) worden lekker snel bij je thuis bezorgd door PostNL voor €14.95. Zodra je bestelling ons Eijerkamp magazijn heeft verlaten, volg je deze op de voet met Track & Trace van PostNL.