Skip to content
WOUD Arc 89 Salontafel
WOUD Arc 89 Salontafel
Vergroten
  • WOUD Arc 89 Salontafel
1/5
Item 1 of 5

WOUD Arc 89 Salontafel

Levertijd: meer dan 12 weken
persoonlijk interieuradvies

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over WOUD Arc 89 Salontafel

Salontafel Arc van het Deense interieurmerk WOUD is een ontwerp van Ditte Vad en Julie Begtrup. Hun overeenkomende kijk op materialen en overtuigingen komen samen in het functionele ontwerp van Arc. De naam komt uit het wiskundige concept van een vloeiende curve die twee punten in een cirkel verbindt. 

Arc is naast een geometrisch ontwerp tevens een functionele salontafel, dankzij de draaibare tafelbladen die zorgen voor extra opbergruimte in de woonkamer. De tafel is vervaardigd uit essenhout dat met fineer bedekt is. De drie poten zorgen voor een speels accent aan de bijzetter. 

Naast getoonde uitvoering van salontafel in de kleur White Pigmented Lacquered Oak is Arc verkrijgbaar in tal van houtkleuren en tevens als salontafel met een diameter van 66 cm en als bijzettafel. 

Ontdek Scandinavische salontafel Arc van WOUD in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal of bestel direct online!

 

Afmetingen & details

Artikelnummer 1653151
Diameter 89 cm
Hoogte 38 cm
Vorm Rond
Materiaal Eikenhout
Materiaal tafelblad Hout
Kleur White Pigmented Lacquered Oak
Merk WOUD
Woonstijl Scandinavisch
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer