Skip to content
gratis verzending vanaf € 500
Vergroten
  • WOUD Arc Bijzettafel
1/2
Item 1 of 2

WOUD Arc Bijzettafel

Levertijd: meer dan 12 weken
Persoonlijk interieuradvies Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over WOUD Arc Bijzettafel

Bijzettafel Arc van het Deense interieurmerk WOUD is een ontwerp van Ditte Vad en Julie Begtrup. Hun overeenkomende kijk op materialen en overtuigingen komen samen in het functionele ontwerp van Arc. De naam komt uit het wiskundige concept van een vloeiende curve die twee punten in een cirkel verbindt. 

Arc is naast een geometrisch ontwerp tevens een functionele bijzettafel, dankzij de draaibare tafelbladen die zorgen voor extra opbergruimte in de woonkamer. De bijzettafel is vervaardigd uit essenhout dat met fineer bedekt is. De drie poten zorgen voor een speels accent aan de bijzetter. 

Naast getoonde uitvoering van bijzettafel in de kleur Black Painted Ash is Arc verkrijgbaar in tal van houtkleuren en tevens als salontafel met een diameter van 66 en 89 cm. 

Ontdek Scandinavische bijzettafel Arc van WOUD in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal of bestel direct online!

 

Afmetingen & details

Artikelnummer 1653162
Diameter 42 cm
Hoogte 45 cm
Vorm Rond
Materiaal Essenhout
Materiaal tafelblad Hout
Kleur Black Painted Ash
Merk WOUD
Woonstijl Scandinavisch
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

Extra snel via PostNL

Kleinere woonitems (zoals bijzettafels, kussens, lampen, karpetten en accessoires) worden lekker snel bij je thuisbezorgd via PostNL voor 7.65. Zodra je bestelling ons magazijn heeft verlaten, volg je deze op de voet met Track & Trace. Lees meer