gratis verzending vanaf € 500
WOUD Box Spiegel
WOUD Box Spiegel
Vergroten
  • WOUD Box Spiegel
1/7
Item 1 of 7

WOUD Box Spiegel

Levertijd: 3-4 weken
Wij zijn open!

Wij zijn open!

Kom vrijblijvend langs, óf beter nog: plan een winkelbezoek met je persoonlijke Eijerkamp adviseur die je woonwensen inventariseert en alle mogelijkheden laat zien!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over WOUD Box Spiegel

WOUD spiegel Box is een ontwerp van de Deense designer Laura Bilde, winnaar van de award Upcoming of the Year in 2016. Haar ontwerpen worden gekenmerkt door de Scandinavische eenvoud waar esthetiek en functie in gecombineerd worden. Ze is altijd aan het experimenteren met materialen en simplistische details die van waarde kunnen zijn voor haar designs.

Box is meer dan een spiegel, met een de stalen constructie van vier boxen en een marmeren plaat. De boxen en de marmeren plaat kunnen naar wens verplaatst worden, zodat deze aansluit bij uw persoonlijke behoeften. Daardoor is de Box perfect voor in de gang, slaapkamer, badkamer of voor op kantoor. Een grafische en minimalistische eyecatcher in uw interieur!

De spiegel van de WOUD Box heeft een diameter van 50 cm.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1535542
Breedte 75 cm
Hoogte 7.5 cm
Diepte 12 cm
Materiaal Staal
Kleur zwart
Merk WOUD
Woonstijl  Industrieel
Barcode 5712800004472
Extra snel via PostNL

Kleinere woonitems (zoals bijzettafels, kussens, lampen, karpetten en accessoires) worden lekker snel bij je thuisbezorgd via PostNL voor 7.25. Zodra je bestelling ons magazijn heeft verlaten, volg je deze op de voet met Track & Trace. Lees meer