• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

WOUD Racket is onderdeel van een complete verzameling dienbladen. Ontworpen door de Deense designer Terkel Skou Steffensen, met het uitgangspunt om design voor ieder begrijpelijk te maken.

De functionele dienbladen zijn geïnspireerd op het klassieke tennisracket en door middel van de handgreep houdt u de Racket gemakkelijk vast.  Perfect voor het serveren van hapjes en drankjes of voor het tonen van de mooiste decoratie. Racket van WOUD is leverbaar in natuurlijk massief eiken en smoked eiken, in diverse afmetingen.

Kenmerken
Artikelnummer 1535552
Hoogte 3,2 cm
Diameter 36 cm
Kleur Bruin
Materiaal Eikenhout
Ruimte Woonaccessoires
Andere afmeting mogelijk? Ja
Andere kleur mogelijk? Ja
Ander materiaal mogelijk? Nee
Merk WOUD
Maten
Aantal
169,-