• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

Baenk van WOUD is een multifunctionele eetkamerbank ontworpen door Studio Nur. Nur betekent enkel en simplistisch in het Duits. Kenmerkend voor het minimalistische en eenvoudige ontwerp, in combinatie met de Noorse tradities, zoals de heldere lijnen van de Baenk.

Baenk is vervaardigd van massief eiken met aandacht voor de natuurlijke nerven en voorzien van een gestoffeerd middenstuk voor extra comfort. De ronde opening in de bank is handig voor een plant of paraplu. Leverbaar in naturel eiken en smoked eiken.

Ontdek de Baenk van WOUD bij Eijerkamp Zutphen!

Kenmerken
Artikelnummer 1512318
Breedte 110 cm
Diepte 42,5 cm
Hoogte 45 cm
Zithoogte 45 cm
Kleur Bruin
Materiaal Eikenhout
Ruimte Eetkamer
Andere afmeting mogelijk? Nee
Andere kleur mogelijk? Ja
Ander materiaal mogelijk? Nee
Merk WOUD
Aantal
729,- Gratis verzending