gratis verzending vanaf € 500
WOUD Geyma Dressoir
WOUD Geyma Dressoir
Vergroten
  • WOUD Geyma Dressoir
1/6
Item 1 of 6

WOUD Geyma Dressoir

Persoonlijk interieuradvies Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over WOUD Geyma Dressoir

Het Scandinavisch opbergobject WOUD Geyma sideboard is ontworpen door de Deense design studio NUR. In de ontwerpen van NUR, opgericht door Maja Bøgh Vindbjerg (afgestudeerd in juni 2015 van de Aarhus School of Architecture), staat eenvoud en tijdloos design centraal.

Zo ook in de opbergmeubel Geyma, waar de Noorse tradities duidelijk zichtbaar zijn zoals Scandinavische houten pootjes, de kleurtinten en de simplistische vormen. Bijzonder detail zijn de ronde openingen in de sideboard van WOUD asymmetrisch geplaatst zijn. De WOUD Geyma is vervaardigd uit zwart eiken fineer, gecombineerd met schuifdeuren in licht grijze tinten.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1512330
Breedte 120 cm
Hoogte 71 cm
Diepte 48 cm
Materiaal Eiken
Kleur grijs
Merk WOUD
Woonstijl  Industrieel
Barcode 5712800000641
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer