gratis verzending vanaf € 500
Vergroten
  • WOUD La Terra Salontafel
1/4
Item 1 of 4

WOUD La Terra Salontafel

Levertijd: meer dan 12 weken
Persoonlijk interieuradvies Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over WOUD La Terra Salontafel

Salontafel La Terra van WOUD is een ontwerp van de Duitse interieurarchitecte en ontwerpster Agnes Mourguet. Voor het design liet zij zich inspireren door vormen en kleurschakeringen uit de natuur. Een inspiratiebron die heeft geresulteerd in een organisch gevormd ontwerp waarin de vele kleurtinten worden vertegenwoordigd in het unieke travertin tafelblad.

Omdat travertin (kalksteen) een natuurlijk materiaal is, heeft iedere salontafel een unieke tekening in het tafelblad. Salontafel La Terra van WOUD is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en naast getoond model in grijsmelange, ook leverbaar met een travertin tafelblad in een ivoorkleur en als bijzettafel.

Bestel het unieke ontwerp van salontafel La Terra van WOUD exclusief online!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1646006
Breedte 95 cm
Hoogte 36 cm
Diepte 54 cm
Vorm Organisch
Materiaal Travertine, Metaal
Materiaal onderstel Metaal
Materiaal tafelblad Travertine
Kleur Grey Melange, Zwart
Kleur onderstel Zwart
Kleur tafelblad Grey Melange
Merk WOUD
Woonstijl  Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer