gratis verzending vanaf € 500
WOUD Mono Eetkamerstoel
WOUD Mono Eetkamerstoel
Vergroten
  • WOUD Mono Eetkamerstoel
1/9
Item 1 of 9

WOUD Mono Eetkamerstoel

Levertijd: 10-12 weken
Wij zijn open!

Wij zijn open!

Kom vrijblijvend langs, óf beter nog: plan een winkelbezoek met je persoonlijke Eijerkamp adviseur die je woonwensen inventariseert en alle mogelijkheden laat zien!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over WOUD Mono Eetkamerstoel

WOUD Mono eetkamerstoel is ontworpen door de Finse designer Kasper Nyman, een van de eerste designers van het Scandinavische design merk. Nyman streeft ernaar om zichzelf uit te dagen met materialen en zo prachtige moderne, simplistische en functionele ontwerpen te creëren.

De belangrijkste inspiratiebron achter het ontwerp van de designer is om het materiaal hout als een vel papier in een kegelvorm te kunnen vouwen. Hiervoor is gebruik gemaakt van een vernieuwende houtsoort, Grada. De Mono stoel is een interpretatie van de nieuwe mogelijkheden dat het materiaal biedt, aangezien deze constructie niet mogelijk zou zijn geweest met andere vormen van lamminering.

Leverbaar in naturel eiken of zwart geverfd eiken. Kom proef zitten op de Mono stoel van WOUD bij Eijerkamp Zutphen!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1532711
Breedte 45 cm
Hoogte 78 cm
Diepte 51 cm
Zithoogte 45,5 cm
Materiaal Eikenhout
Kleur naturel
Merk WOUD
Woonstijl  Scandinavisch
Barcode 5712800000115
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Bij besteding vanaf € 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot € 500,- berekenen we € 29,95. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice. Zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. Lees meer

Meer uit de Mono serie Bekijk ook Meer uit deze serie
Item 1 of 1