Skip to content
gratis verzending vanaf € 500
VEILIG WOONWINKELEN! Lees hier hoe wij omgaan met de aangescherpte maatregelen per 15 oktober
WOUD Mono Laag Barkruk
WOUD Mono Laag Barkruk
Vergroten
  • WOUD Mono Laag Barkruk
1/6
Item 1 of 6

WOUD Mono Laag Barkruk

Levertijd: 3-4 weken
interieuradvies Eijerkamp

Interieuradvies In de winkels

Blijft het maken van de juiste keuzes lastig? Bij Eijerkamp geven we persoonlijk interieuradvies binnen elke woonstijl en ieder budget.

meer info

Eijerkamp vertelt over WOUD Mono Laag Barkruk

WOUD Mono barstoel laag is ontworpen door de Finse designer Kasper Nyman, een van de eerste designers van het Scandinavische design merk. Nyman streeft ernaar om zichzelf uit te dagen met materialen en zo prachtige moderne, simplistische en functionele ontwerpen te creëren.

De belangrijkste inspiratiebron achter het ontwerp van de designer is om het materiaal hout als een vel papier in een kegelvorm te kunnen vouwen. Hiervoor is gebruik gemaakt van een vernieuwende houtsoort, Grada. De Mono barstoel is een interpretatie van de nieuwe mogelijkheden dat het materiaal biedt, aangezien deze constructie niet mogelijk zou zijn geweest met andere vormen van lamminering.

Leverbaar in naturel eiken of zwart geverfd eiken en in twee hoogten. Kom proef zitten op de Mono barstoel van WOUD bij Eijerkamp Zutphen!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1563606
Breedte 42.2 cm
Hoogte 77.6 cm
Diepte 42,2 cm
Zithoogte 65 cm
Materiaal Eikenhout
Kleur naturel
Merk WOUD
Woonstijl  Scandinavisch
Barcode 5712800005424
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Bij besteding vanaf € 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot € 500,- berekenen we € 29,95. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice. Zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. Lees meer

Meer uit de Mono Laag serie Bekijk ook Meer uit deze serie
Item 1 of 1
Dit vind je ook leuk Vergelijkbare artikelen Vergelijkbare artikelen