Skip to content
gratis verzending vanaf € 500
Vergroten
  • WOUD Soround Bijzettafel
1/4
Item 1 of 4

WOUD Soround Bijzettafel

Levertijd: meer dan 12 weken
Persoonlijk interieuradvies Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over WOUD Soround Bijzettafel

Met bijzettafel Soround van WOUD haal je een uniek exemplaar in huis! Het tafelblad is vervaardigd van lichtgrijs vezelbeton met een glanzende polijsting, die de Soround een zachte look en feel geeft. Gedragen door zwarte metalen poten. De betonnen look geeft het simplistische design een prachtig stijlvolle uitstraling, zowel robuust als minimalistisch.

Soround van WOUD is verkrijgbaar in een diameter van 45, 60 of 75 cm, met drie verschillende hoogtes en in diverse materialen en kleuren. Bezoek Eijerkamp in Zutphen en Veenendaal en ontdek de mogelijkheden van de WOUD Soround bijzettafel!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1610696
Diameter 45 cm
Hoogte 49 cm
Vorm Rond
Materiaal Beton
Materiaal onderstel Metaal
Kleur Concrete
Merk WOUD
Woonstijl Industrieel
Barcode 5712800016192
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

Extra snel via PostNL

Kleinere woonitems (zoals bijzettafels, kussens, lampen, karpetten en accessoires) worden lekker snel bij je thuisbezorgd via PostNL voor 7.65. Zodra je bestelling ons magazijn heeft verlaten, volg je deze op de voet met Track & Trace. Lees meer