gratis verzending vanaf € 500
WOUD Soround Black Bijzettafel
WOUD Soround Black Bijzettafel
Vergroten
  • WOUD Soround Black Bijzettafel
1/4
Item 1 of 4

WOUD Soround Black Bijzettafel

Levertijd: meer dan 12 weken
Persoonlijk interieuradvies Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over WOUD Soround Black Bijzettafel

Met bijzettafel Soround van WOUD haal je een uniek exemplaar in huis! Het tafeltje is voorzien van een houten tafelblad in combinatie met zwart metalen poten. Het zwarte tafelblad is gemaakt van multiplex en voorzien van een Fenix nanolaag, die de Soround een matte look geeft. Daarnaast zorgt deze laag ervoor dat de tafel erg onderhoudsvriendelijk is: zo zijn krassen bijvoorbeeld gemakkelijk weg te werken.

Het simpele design heeft een prachtig stijlvolle uitstraling, zowel robuust als minimalistisch. Soround van WOUD is verkrijgbaar in een diameter van 60 of 75cm en in twee verschillende hoogten, materialen en kleuren. Bezoek Eijerkamp Zutphen en Veenendaal en ontdek de mogelijkheden van de WOUD Soround bijzettafel.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1629008
Diameter 60,00 cm
Hoogte 44 cm
Vorm Rond
Materiaal Eiken
Kleur Black
Merk WOUD
Woonstijl  Scandinavisch
Barcode 5712800013689
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

Extra snel via PostNL

Kleinere woonitems (zoals bijzettafels, kussens, lampen, karpetten en accessoires) worden lekker snel bij je thuisbezorgd via PostNL voor 7.25. Zodra je bestelling ons magazijn heeft verlaten, volg je deze op de voet met Track & Trace. Lees meer