Skip to content
Vergroten
  • WOUD Soround M I Salontafel
1/5
Item 1 of 5

WOUD Soround M I Salontafel

Levertijd: meer dan 12 weken
Interieuradvies

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over WOUD Soround M I Salontafel

Met salontafel Soround van WOUD haal je een uniek exemplaar in huis! Het tafeltje is voorzien van een houten tafelblad, in combinatie met zwart metalen poten. Het zwarte tafelblad is gemaakt van multiplex en voorzien van een Fenix nanolaag, die de Soround een matte look geeft. Daarnaast zorgt deze laag ervoor dat de tafel erg onderhoudsvriendelijk is: zo zijn krassen bijvoorbeeld gemakkelijk weg te werken.

Het simpele design heeft een prachtig stijlvolle uitstraling, zowel robuust als minimalistisch. Soround van WOUD is verkrijgbaar in een diameter van 45, 60 of 75 cm, en in drie verschillende hoogten, materialen en kleuren. Bezoek Eijerkamp in Zutphen en Veenendaal en ontdek de mogelijkheden van de WOUD Soround bijzettafel en salontafel!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1592066
Diameter 75 cm
Hoogte 44.5 cm
Diepte 75 cm
Vorm Rond
Materiaal Hout
Materiaal onderstel Metaal
Materiaal tafelblad Hout
Kleur Black
Kleur onderstel Black
Kleur tafelblad Black
Merk WOUD
Woonstijl  Industrieel
Barcode 5712800013702
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer