Skip to content
Vergroten
  • WOUD Tray Opbergkast
1/9
Item 1 of 9

WOUD Tray Opbergkast

Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over WOUD Tray Opbergkast

WOUD opbergkast Tray: een veelzijdige open kast ontworpen door designer Hanne Willmann voor het Deense designmerk. De smalle planken van de kast kunnen naar hartenlust verschoven worden, waardoor de kast volledig naar eigen inzicht samen te stellen is.

Als je de kleine trays verplaatst wordt er ruimte gecreëerd waardoor je de mogelijkheid hebt om hogere objecten in de kast te stallen. Je kunt de trays plaatsen op verschillende niveaus in het frame tot je je gewenste opstelling hebt. Getoond model heeft twee brede planken en een smalle plank. Je hebt de keuze uit vier verschillende combinaties. De Tray kast is verkrijgbaar in naturel eiken in combinatie met zwart eiken en tevens in een groter formaat.

Je ontdekt de mogelijkheden van deze WOUD Tray opbergkast in een van onze winkels.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1593994
Hoogte 81 cm
Diepte 40 cm
Lengte 100 cm
Merk WOUD
Woonstijl Industrieel
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer