Skip to content
WOUD Tree Rond 120 Eettafel
WOUD Tree Rond 120 Eettafel
Vergroten
  • WOUD Tree Rond 120 Eettafel
1/4
Item 1 of 4

WOUD Tree Rond 120 Eettafel

Levertijd: meer dan 12 weken
persoonlijk interieuradvies

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over WOUD Tree Rond 120 Eettafel

Eetkamertafel Tree van WOUD: een minimalistisch en elegant ontwerp van de Frans-Amerikaanse designer Elisabeth Hertzfeld voor het Deense designmerk. De tafel heeft zijn naam voornamelijk te danken aan zijn ranke onderstel: de metalen poten van de Tree eettafel lijken te vertakken als takken aan de bomen en ondersteunen het tafelblad moeiteloos. De strakke lijnen van het onderstel van deze WOUD eettafel vormen een opvallend contrast met het  zacht afgeronde tafelblad dat naar wens in ovaal of rond is uit te voeren.

De Tree eettafel van WOUD is verkrijgbaar in twee verschillende vormen en in diverse afmetingen. Met de keuze uit diverse kleurafwerkingen in deze designtafel naar wens aan te passen op de persoonlijke interieurwensen. Shop eettafel Tree van WOUD exclusief online!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1629385
Diameter 120 cm
Hoogte 74 cm
Vorm Rond
Materiaal Fenix
Materiaal onderstel Metaal
Materiaal tafelblad Fenix
Kleur Beige, Black
Kleur onderstel Zwart
Kleur tafelblad Beige
Uitschuifbaar Nee
Merk WOUD
Woonstijl Scandinavisch
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer