Skip to content
WOUD Virka Dressoir
WOUD Virka Dressoir
Vergroten
  • WOUD Virka Dressoir
1/6
Item 1 of 6

WOUD Virka Dressoir

Levertijd: meer dan 12 weken

Eijerkamp vertelt over WOUD Virka Dressoir

Virka is een elegant en tijdloos sideboard met een simplistisch design. Door de geometrische vormen te combineren met het slanke hoge onderstel is er een rank en licht ontwerp ontstaan. Het sideboard is voorzien van schuifdeuren, zodat Virka geen onnodige ruimte inneemt. Daarnaast is de binnenkant van de kast aan beide zijdes voorzien van een verschuifbare plank met ruimte om kabels langs de rug en door de gaten aan de achterzijde van de kast te laten verdwijnen.

De romp en de deuren zijn vervaardigd van zwart geverfd eikenhout. Gecombineerd met een onderstel van gepoedercoat staal.

Leverbaar in een hoge en lage uitvoering in twee verschillende kleurencombinaties. Ontdek de mogelijkheden van sideboard Virka van WOUD bij Eijerkamp Zutphen!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1629042
Breedte 120 cm
Hoogte 82 cm
Materiaal Eiken
Kleur Black
Merk WOUD
Woonstijl Scandinavisch
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer