Skip to content
Vergroten
  • WOUD Virka Tv-meubel
1/6
Item 1 of 6

WOUD Virka Tv-meubel

Levertijd: meer dan 12 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over WOUD Virka Tv-meubel

Virka is een elegant en tijdloos tv-meubel met een simplistisch design. Door de geometrische vormen te combineren met het slanke hoge onderstel is er een rank en licht ontwerp ontstaan. Het sideboard is voorzien van schuifdeuren, zodat Virka geen onnodige ruimte inneemt. 


De romp en de deuren zijn vervaardigd van zwart geverfd eikenhout. Gecombineerd met een onderstel van gepoedercoat staal.


Leverbaar in een hoge en lage uitvoering in verschillende kleurencombinaties. Ontdek de mogelijkheden van sideboard Virka van WOUD bij Eijerkamp Zutphen!

 

Afmetingen & details

Artikelnummer 1629057
Breedte 120 cm
Hoogte 47 cm
Materiaal Eiken
Kleur Black
Merk WOUD
Woonstijl  Scandinavisch
Barcode 5712800020861
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer

Dit vind je ook leuk Vergelijkbare artikelen Vergelijkbare artikelen