• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

Toro van XOOON voorziet jouw interieur van een industriële look! De tafel bestaat uit een tafelblad met beton look en een onderstel van zwart metalen poten. De poten kunnen op twee verschillende plekken onder de tafel gemonteerd worden, naar jouw voorkeur. De Toro bartafel is verkrijgbaar in meerdere afmetingen en tevens als eettafel in verschillende formaten. Shop bartafel Toro van XOOON online en in onze woonwinkel in Zutphen!

Kenmerken
Artikelnummer 1491946
Productnummer 30043GRY
Breedte 90 cm
Diepte 160 cm
Hoogte 77 cm
Materiaal blad beton poten zwart metaal
Diepte binnen poten 124 cm
Hoogte onderkant tafel 70 cm
Breedte binnen poten 79 cm
Onderhoud Onderhoud mild schoonmaakmiddel Onderhoud
Merk XOOON
Stijlstudio vtwonen Industrieel - voorjaar 2019
Aantal
799,- Gratis verzending