• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

Boekenkast Faneur van het merk XOOON is een ruime boekenkast vervaardigd uit eikenhout. De boekenkast heeft een naturel kleur en beschikt over 11 niches en 1 deur. Boekenkast Faneur rust op een metalen frame in de kleur Zinc Antique.

Bekijk ook de andere producten uit het Faneur programma van XOOON!

Kenmerken
Artikelnummer 1563869
Productnummer 38845NAT
Breedte 70 cm
Diepte 35 cm
Hoogte 195 cm
Materiaal eiken naturel metalen frame soft close
Onderhoud Onderhoud teakfix Onderhoud
Merk XOOON
Aantal
699,- Gratis verzending