Skip to content
XOOON Capri Hocker
XOOON Capri Hocker
Vanaf 379.-
Vergroten
  • XOOON Capri Hocker
1/6
Item 1 of 6

XOOON Capri Hocker

Vanaf 379.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over XOOON Capri Hocker

Verhoog het zitcomfort van fauteuil Capri van XOOON met de bijpassende hocker Capri. Met deze voetenbank neem je een comfortabele zitpositie aan in je fauteuil om zo volledig te ontspannen.

Poef Capri van XOOON is leverbaar in diverse stof- en leersoorten om deze zo volledig passend te maken bij de fauteuil.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1592403
Breedte 59 cm
Diepte 0
Materiaal Microleder
Kleur cognac
Merk XOOON
Woonstijl Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer