• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

Eettafel Kinna van XOOON biedt ruimte voor al je gasten! De uitschuiftafel kan met 50 cm verlengd worden zodat je altijd genoeg zitplekken kunt creëren. Het tafelblad is gemaakt van smoked tramwood en staat in contrast met het zwart houten onderstel. Kinna is tevens verkrijgbaar in andere afmetingen en is goed te combineren met de andere meubels uit het Kinna woonprogramma. Shop eettafel Kinna van XOOON online en in onze woonwinkels!

Kenmerken
Productnummer 36279TRS
Breedte 100 cm
Diepte 180 cm
Hoogte 77 cm
Materiaal tramwood smoked zwart houten poten
Diepte binnen poten 120 cm
Hoogte onderkant tafel 68 cm
Onderhoud Onderhoud teakfix Onderhoud
Diepte uitgeschoven 230 cm
Merk XOOON
Maten
Aantal
899,- Gratis verzending