Skip to content
XOOON Elements 4 niches Kast
XOOON Elements 4 niches Kast
399.-
Vergroten
  • XOOON Elements 4 niches Kast
1/4
Item 1 of 4

XOOON Elements 4 niches Kast

399.-
Levertijd: 1-2 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over XOOON Elements 4 niches Kast

Kast Elements is een onderdeel van de gelijknamige collectie van interieurmerk XOOON. De kast kan op zichzelf staan maar is ook goed te combineren met de andere elementen uit de serie. Je kunt op deze manier je eigen kast samenstellen, precies naar jouw persoonlijke woonwensen! Getoond model is uitgevoerd in de kleur groen maar kan ook geleverd worden in zwart, naturel of onyx. Voorzien van legplank en open vakken, waardoor opbergen leuk en stijlvol wordt.

 

De kast kan opgehangen worden aan de muur, maar ook voorzien worden van pootjes of op een plateau geplaatst worden in combinatie met andere elementen. Ga jij voor een XS of XXL opstelling? Onze collega’s helpen je graag! Kom langs in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal of bestel getoond model gemakkelijk online!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1620319
Breedte 120 cm
Hoogte 31 cm
Diepte 45 cm
Materiaal Hout
Kleur Groen
Merk XOOON
Woonstijl  Modern
Barcode 8719911524827
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer