• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

Hoekbank Flint van XOOON is een moderne en veelzijdige elementenbank met een eigentijdse uitstraling. De bank wordt gekenmerkt door strakke lijnen welke worden verzacht door de nonchalante, iets gebolde gecapitonneerde zit- en rugkussens welke zijn voorzien van een prachtig sierstiksel. Om het comfort te vergroten is de bank optioneel te voorzien van een hoofdsteun.

Bank Flint van XOOON is volledig  naar wens samen te stellen door de keuze uit de vele verschillende elementen. Voor de stoffering van de bank is er keuze uit verschillende, hoogwaardige stof- en leersoorten.

Ontdek het veelzijdige karakter van de XOOON Flint bank in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal!

Kenmerken
Artikelnummer 1592514
Breedte 272 cm
Diepte 96 cm
Hoogte 81 cm
Kleur Cognac
Materiaal Leer
Type Elementenbank
Ruimte Woonkamer
Andere afmeting mogelijk? Ja
Andere kleur mogelijk? Ja
Ander materiaal mogelijk? Ja
Merk XOOON