gratis verzending vanaf € 500
Vergroten
  • XOOON Kinna Wijnkast
1/3
Item 1 of 3

XOOON Kinna Wijnkast

Levertijd: meer dan 12 weken

Actie Laptoptafel t.w.v. 99.- cadeau

Het is feest bij XOOON! Krijg nu in onze winkels bij aankoop van 750.- tot 1998.- aan XOOON meubels laptoptafel Masura cadeau!

Persoonlijk interieuradvies Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over XOOON Kinna Wijnkast

De opvallende wijnkast Kinna van XOOON is een absolute musthave voor alle wijnliefhebbers. In deze stijlvolle kast is ruimte voor maar liefst acht wijnflessen in de daarvoor bestemde vakken. Glaswerk kan uitgestald worden achter de twee deuren met stijlvol geribbeld glas en handig soft-close systeem. Open de deuren en de wijnglazen komen mooi uit door de verlichting die deze kast bevat. Kinna is vervaardigd uit tramwood met zwart metalen accenten en rust op een houten frame. Combineer de kast met andere meubels uit de Kinna collectie voor een stijlvol geheel. 

Shop wijnkast Kinna van XOOON nu online of kom langs in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1638469
Breedte 100 cm
Hoogte 140 cm
Diepte 42 cm
Materiaal Hout
Kleur Naturel
Merk XOOON
Woonstijl  Modern
Barcode 8720461033004
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer