• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

Wandplank Cenon van XOOON is een stoere muurdecoratie welke veelzijdige toepasbaar is: Cenon is namelijk horizontaal en verticaal aan de muur te bevestigen. Naast getoond model in massief kikarhout is Cenon ook verkrijgbaar in stone-look kleur! Shop wandplank Cenon van XOOON online of in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal!

Kenmerken
Artikelnummer 1519400
Productnummer 33878KSM
Breedte 99 cm
Diepte 25 cm
Hoogte 21 cm
Merk XOOON
Aantal
99,- Nu 69,-