• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

Toiletrolhouder Scala van Zack is vervaardigd van hoogwaardig RVS en afgewerkt met spiegelglans. De houder is robuust en praktisch in het gebruik: een toiletrol is eenvoudig vervangen. Deze toiletrolhouder met klep is makkelijk te bevestigen aan een muur of glazen wand in de badkamer of toilet. Gebruik hiervoor de schroefbevestiging of montagelijm Mount van Zack.

Kenmerken
Artikelnummer 1436051
Kleur Zilver
Materiaal RVS
Afmeting CA. BxHxD 6x17,5x15,5
Ruimte Woonaccessoires
Andere afmeting mogelijk? Nee
Andere kleur mogelijk? Nee
Ander materiaal mogelijk? Nee
Merk Zack
Maten
Aantal
78,-