Skip to content

Zack bij eijerkamp

Zack eijerkamp
Filteren Filter & Sorteer
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

Zack

Zack is het exclusieve designmerk met de meest prachtige accessoires voor in de keuken, badkamer en woonkamer. De kwalitatieve collectie van RVS is ongekend populair in geheel Europa. Ontdek Zack en bekijk een selectie online of kom voor het complete aanbod badkameraccessoires en woonaccessoires naar Eijerkamp Zutphen

Zack: kwaliteit en exclusiviteit

Zack: kwaliteit en exclusiviteit

Zack biedt u een breed en exclusief assortiment accessoires voor in de keuken, woonkamer, eetkamer, badkamer en voor op kantoor. Zack staat voor kwaliteit en tijdloos design. Sinds de jaren ’80 staat het design en accessoires merk Zack voor innovatie, kwaliteit en exclusiviteit. Zack is opgericht in 1985 en behoort met haar partners Zack Benelux en Zack Scandinavië tot de meest toonaangevende aanbieder van RVS woonaccessoires in Europa. Zack is ongekend populair. De vormgeving van alle Zack accessoires is herkenbaar, vanzelfsprekend en logisch en wordt beperkt tot enkel wezenlijke vormen en materialen met zeer hoge kwaliteitsstandaarden. Zack kenmerkt zich door haar stijlvaste en exclusieve producten. Producten die – door hun vorm en kwaliteit – jarenlang meegaan. Zack ontwikkelt per jaar gemiddeld 80 nieuwe en trendy producten.

Zack collectie

Zack biedt u een prachtige collectie accessoires en kleine meubelen voor binnen en buiten. Voor elke gelegenheid, voor elke sfeer en voor ieder individu. Bij Eijerkamp in Zutphen vindt u de prachtige collectie woon- en designaccessoires van het luxe merk Zack. Kom naar Eijerkamp Zutphen voor het complete assortiment.

Lees meer