• 5 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 8.5 klantwaardering

Zusss

Zusss

Zusss

Zusss kussens en woonaccessoires zijn 100% original en made with love. De trendy collectie is gebaseerd op het gevoel van 'thuiskomen' waarin gezelligheid en comfort centraal staan. Het resultaat? Stoere, basic en unieke items die een tikkeltje eigenwijs zijn. Bekijk een selectie online of kom voor de complete Zusss collectie naar Eijerkamp Zutphen! Lees verder >

Zusss

Thuis komen met Zusss

Na een lange dag is het heerlijk om te ontspannen op de bank. Zusss heeft haar nieuwe collectie hierop geïnspireerd. Kernwoorden voor deze collectie zijn warmte, gezelligheid en comfort. Het gevoel echt thuis te zijn. 'Thuis' is de kern voor alle producten die het Nederlandse merk ontwerpt. Dit is vertaald in warme kleuren, comfortabele materialen en leuke modellen. 

Zusss: Made with love

Zusss is een lifestyle merk dat is opgericht door de zussen Sietske en Femke. Zij ontwerpen producten die basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs zijn. De inspiratie voor de collectie doen de zussen op tijdens hun reizen. Eijerkamp verkoopt woonaccessoires, accessoires, kussens en tassen van Zusss. Deze producten worden zoveel mogelijk in Nederland gemaakt. Zusss is 100% original en made with love.