• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

Vloerlamp Roxxane Leggera: een revolutionair ontwerp van designer Rubert Kopp (1961) voor het Duitse verlichtingsmerk Nimbus. Deze designlamp is uiterst flexibel door zijn vederlichte gewicht, kantelbare kop en ingebouwde batterij waarmee de lamp tot wel 100 uur brandt zonder snoer. Zo verplaats je de lamp naar de gewenste plaats in huis of zelfs in de tuin.

Roxxane van Nimbus is voorzien van een dimsysteem waarmee de lichtintensiteit met slechts een simpele beweging en zonder aanraking aangepast wordt. Naast getoond model is de lamp verkrijgbaar in diverse andere kleuren en afmetingen. Bestel vloerlamp Roxxane van Nimbus online of ontdek in onze woonwinkel in Zutphen.

Kenmerken
Artikelnummer 1561761
Breedte 34 cm
Hoogte 102,2 cm
Kleur Basalt Grey
Materiaal Aluminium
Ruimte Verlichting
Andere afmeting mogelijk? Nee
Andere kleur mogelijk? Ja
Ander materiaal mogelijk? Nee
Merk Nimbus
Maten
Aantal
759,- Gratis verzending