Skip to content

Wijnrekken in elke woonstijl & ieder budget

Ontdek alle wijnrekken in onze winkels & online. Met interieuradvies van onze experts.

Woonkamer wijnrekken eijerkamp
Filteren Filter & Sorteer
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

Persoonlijk interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak
interieuradvies bij Eijerkamp

Wijnrekken & wijnkasten

Bewaar wijnflessen in stijl in een wijnrek dat past bij jouw interieur. Van stoere houten wijnkast tot elegant metalen wijnrek: opbergers voor wijnflessen zijn er in allerlei soorten en maten. Kies je voor een rek dat op de grond staat of hang je jouw wijnrek aan de muur?

Een wijnrek of wijnkast voor al je flessen wijn

Wanneer je een echte wijnliefhebber bent en voldoende ruimte hebt in huis, is een wijnkast een musthave! Een kast met speciale opbergruimte voor wijnflessen biedt plaats aan al je favoriete wijnsoorten. Sommige kasten voor wijn zijn voorzien van een handig wijnglazenrek zodat je niet alleen de flessen maar ook de glazen stijlvol en veilig kunt opbergen in de wijnkast.

Wijnrek aan de muur

Een wijnrek aan de muur is functioneel en decoratief. Afhankelijk van het formaat van het rek, is er al snel voldoende opbergruimte voor vier wijnflessen. Heb je een lange lege wand in de keuken, woonkamer of eethoek? Hang dan een aantal wijnrekken bij elkaar op. Met bijvoorbeeld de Shelfmate wijnrekken van d-Bodhi creëer je zoveel kastruimte voor wijnflessen, glazen en accessoires als je wilt!

Wijnrek van metaal of hout

Omdat een wijnrek stevig moet zijn, zijn veel wijnrekken gemaakt van metaal of hout. Twee stoere materialen die de wijnkast een industriële uitstraling geven. Ben je op zoek naar en robuuste exemplaar? Kies dan voor een wijnkast van hout. Mag het wat ranker? Dan is een wijnrek van metaal een goede optie.

Wijnrek kopen?

In onze woonwinkels en online vind je wijnrekken en wijnkasten in verschillende soorten en maten. Zo is er altijd een wijnkast of wijnrek dat past bij jouw interieur, woonstijl en opbergwensen. Shop jouw favoriet in onze webshop of bezoek onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal.

Lees meer