0 items
0 items

klacht-melden

Klantenservice

Alle artikelen in de Eijerkamp collectie zijn van hoge kwaliteit. Daarvoor staan wij garant. Koopt u bij Eijerkamp dan bieden wij de zekerheid van 5 jaar garantie. Worden er binnen 5 jaar constructieproblemen geconstateerd op uw aankopen, dan lossen wij dat op volgens de CBW-erkenningsregeling van 3 jaar afbouwende garantie en we doen daar zelf nog eens 2 jaar afbouwende garantie bovenop. Zo bent u altijd zeker van uw  aankoop. Optioneel bieden we tevens een zeer complete All in House Service.

CBW-garantie

Kopen bij een CBW-erkende winkel, biedt naast vele voordelen ook zekerheid.
De drie belangrijkste garanties van CWB zijn:

• 3 jaar (afbouwende) productgarantie.
• U kunt veilig en zonder risico aanbetalen.
• Onpartijdige klachtafhandeling.

Bekijk hier de Algemene voorwaarden van CBW-erkende woonwinkels. 

All in House service

Bovenop de CBW- en 5 jaar (afbouwende) garantie op constructieproblemen bieden wij, tegen een meerprijs, 5 jaar aanvullende service en garantie met de All In Service van All In House; een full-service programma voor nieuwe zitmeubelen van leder, lederlook of textiel. Uw nieuwe zitmeubelen worden behandeld met een professioneel impregneermiddel wat beschermd tegen allerlei vlekken. En de All In Service biedt een oplossing bij veel problemen die veelal niet onder de garantie vallen. Zo bieden wij u 5 jaar gegarandeerd zitplezier.

Wat krijgt u met de All in Service?

  • Behandeling van zitmeubelen tegen vlekken met een professioneel impregneermiddel.
  • 5 jaar full service en garantie voor je zitmeubel.
  • 5 jaar service op de meeste vlekken, beschadigingen en calamiteiten.
  • 5 jaar professionele hulp bij klachten over de constructie van het meubel.
  • 5 jaar professionele hulp bij calamiteiten/ongelukken, zoals: losse veren, overmatig inzakken van kussens, losgeraakte stiknaden, knopen of verbindingen, opspannen bij overmatig rimpelen of plooien van bekledingsstof, etc.

Extra bij textiele zitmeubelen

Zitmeubelen van textiel worden beschermd met een professioneel impregneermiddel. Zo is het meubel optimaal beschermd tegen vlekken van olie, water en vet (zoals eet- & drinkwaren). 5 jaar vlekgarantie. Mocht er binnen 5 jaar toch een vlek ontstaan die u niet zelf kunt verwijderen, dan komt er een specialist kosteloos bij u thuis om de vlek verwijderen.

Extra bij lederen zitmeubelen

Bijpassende verzorgingsset(s) voor de volledige periode van 5 jaar. Deze speciaal ontwikkelde verzorgingsproducten voorzien bijvoorbeeld het leder van de benodigde voeding. Tevens biedt dit product optimale bescherming tegen alle vlekken op basis van olie, water en vet, maar ook tegen bijvoorbeeld afgeven van kleding, inkt en cosmetica. 5 jaar vlekgarantie. Mocht er binnen 5 jaar toch een vlek ontstaan die u niet zelf kunt verwijderen, dan komt er een specialist kosteloos bij u thuis om de vlek verwijderen.

Klacht melden

Wij hechten veel waarde aan een goede service. Uw tevredenheid is voor ons het allerbelangrijkste! Heeft u een vraag, klacht of suggestie? Wij horen het graag. Zo zorgen wij ervoor dat de service van Eijerkamp continu verbetert. 

Gebruik het formulier hieronder en u ontvangt binnen 3 werkdagen een reactie van ons. Voeg foto's toe voor een snelle afhandeling van uw klacht.

Gaat uw melding over een zitmeubel die u met het garantieplan All in House Service heeft gekocht? Dan dient u voor een snelle afhandeling rechtstreeks contact op te nemen met de servicedienst van All in House Service: telefoonnummer 055 - 357 54 11.