Skip to content

Deskundig Interieuradvies

Een frisse blik op je interieur? Schuif aan voor een interieuradvies in onze woonwinkels. Van advies over een meubel tot compleet interieurontwerp met indelingsplan, meubels en kleur- en materiaaladvies. We beantwoorden alle woonvragen, ontdekken je woonstijl en creëren een thuis waar alles klopt. Maak nu een afspraak via Whatsapp of onderstaand formulier en ontvang een gratis lunch voor 2 in ons wooncafé.

maak een afspraak
 • Wooncheque t.w.v. 125.- cadeau
 • Ingetekende plattegrond
 • 9,2 Klantwaardering
 • Persoonlijk meubelplan
 • Interieuradviseur op maat
 • 150 bekende woonmerken
 • Wooncheque t.w.v. 125.- cadeau
 • Ingetekende plattegrond
 • 9,2 Klantwaardering

Zo werkt dat

 • Maak een afspraak
  Maak een afspraak

  Na jouw aanvraag nemen wij binnen 24 uur contact met je op. Wij selecteren een interieuradviseur die aansluit bij jouw woonwensen. We plannen een datum in één van onze woonwinkels.

  Tip: Maak alvast een moodboard met je favoriete items!

 • In onze woonwinkels
  In onze woonwinkels

  Vind de perfecte meubels met onze hulp. In onze winkels voel je de stoffen, zie je de designs en test je de meubels zelf. Met onze hulp kies je makkelijk meubels die perfect passen bij jouw woonstijl.

  Tip: Neem foto’s, plattegrond en afmetingen van bestaande meubels mee.

 • Wat krijg je mee naar huis?
  Wat krijg je mee naar huis?

  Antwoord op alle woonvragen
  Ingetekende plattegrond
  Persoonlijk meubelplan
  Kleur- en materiaaladvies
  Verrassende interieurideeën

 • Wat kost een interieuradvies?
  Wat kost een interieuradvies?
  Wat kost een interieuradvies?

  Voor het Eijerkamp Interieuradvies nemen we ruimschoots de tijd. Het advies kost 85.- en na het advies ontvang je een Eijerkamp Wooncheque t.w.v. 125.- welke je bij besteding vanaf 1250.- verzilvert op je aankoop.

Interieuradvies inspired by Frans Uyterlinde

Onze interieuradviseurs, getraind en geïnspireerd door Frans Uyterlinde, staan klaar om jou te adviseren in een persoonlijk interieuradvies. Waar ze samen jouw droominterieur creëren.

Maak afspraak

Zij gingen je voor, eerlijke ervaringen

Veelgestelde vragen over het Eijerkamp interieuradvies

 • 1. Wat kost een interieuradvies?

  Het Eijerkamp interieuradvies kost 85.- Na het advies ontvang je een Eijerkamp Wooncheque t.w.v. 125.- welke je bij besteding vanaf 1250.- verzilvert op je aankoop. We vragen dus een kleine garantiebetaling, na afloop ontvang je een mooie wooncheque waarvan 40.- van ons cadeau!

 • 2. Hoe lang duurt een interieuradvies afspraak?

  Afhankelijk van jouw woonvragen en het aantal nieuwe meubels dat we direct samenstellen in de winkel, duurt het advies circa 2 uur. Je bent 1x klaar en je hebt een concreet interieurontwerp in handen! Wij zorgen tussendoor voor goede koffie en een inspirerende omgeving.

 • 3. Wat moet ik meenemen naar mijn advies afspraak?

  Een goed begin is het halve werk. Dus neem foto’s, een plattegrond (of afmetingen) van jouw woonruimte mee en eventueel maten van bestaande meubels. Zo kunnen we meteen gericht aan de slag en weten we zeker dat de meubels perfect passen!

 • 4. Wat houdt interieuradvies bij Eijerkamp in?

  Tijdens een telefonische intake koppelen we de best passende interieuradvsieur aan jouw woonvragen en woonstijl. Tijdens het vrijblijvende advies in de winkel vertalen we jouw woonwensen naar het perfecte indelingsplan. Onze adviseurs nemen je daarna mee de winkel in om de nieuwe meubels te vergelijken, de stoffen bij elkaar te zien en de perfecte meubel-, kleur- en materiaalcombinaties te ervaren.

 • 5. Wat doet een interieuradviseur?

  De Eijerkamp interieuradviseurs hebben allemaal een interieuropleiding, interieuradvies ervaring en kennis over alle bekende woonmerken. We koppelen de best passende interieuradviseur aan jouw woonvragen en woonstijl. De adviseur zorgt voor een goede indeling, de perfecte meubelcombinaties, kleur- en materiaaladvies. Hiermee creëren zij eenheid in huis maar vooral dat jij je elke dag thuis voelt in je (nieuwe) huis!

 • 6. Kan ik bestaande meubels behouden?

  We geloven in een duurzaam interieur waarin jij je helemaal thuis voelt. Dus heb je meubels of erfstukken die je graag wilt behouden? Dan verwerken we die met liefde in het interieurplan. Tip: Neem de afmetingen van je lievelingsmeubels mee naar het advies.

 • 7. Wat krijg ik mee naar huis na afloop van mijn adviesafspraak?

  Na het interieuradvies in de winkel ga je naar huis met antwoord op al je woonvragen, kleur- en materiaaladvies en verrassende interieurideeën. Inclusief een ingetekende plattegrond en een persoonlijk meubelplan. En vooral met heel veel wooninspiratie en een concreet interieurontwerp.

 • 8. Kan ik advies krijgen van Frans Uyterlinde?

  Frans geeft zelf geen interieuradvies maar vindt het een eer dat hij alle Eijerkamp interieuradviseurs heeft getraind en geïnspireerd. Zij staan voor je klaar in het Advies Atelier!

Ja, ik wil interieuradvies

Vul nu jouw gegevens in voor persoonlijk interieuradvies in één van onze Eijerkamp winkels. In overleg plannen we een datum en kiezen we een adviseur die past bij jouw woonwensen.

Dit krijg je mee naar huis
 • Antwoord op al je woonvragen
 • Kleur- en materiaaladvies
 • Persoonlijk meubelplan
 • Ingetekende plattegrond
Mijn gegevens
We gebruiken je telefoonnummer alleen om de afspraak in te plannen en op basis van je wensen de juiste adviseur voor je te kiezen.
We bellen je voor een datum en tijdstip.
Interieuradvies

Aan de slag plan jouw advies!

Aan de slag met jouw droom make-over? Maak een afspraak voor 'n persoonlijk interieuradvies, we helpen je graag!

maak afspraak

Precies op maat voor jou

Goed voorbereid naar je interieuradvies? Maak alvast een moodboard waarop je jouw woonstijl en woonwensen verzamelt. Zo weten onze interieuradviseurs precies hoe ze jouw woondromen waar kunnen maken.

Moodboard maken

Moodboard van jouw woonstijl

Maak een moodboard met jouw favoriete woonitems en woonstijlen: de perfecte voorbereiding!

maak moodboard

Interieuradvies in onze woonwinkels

Ga je verbouwen, verhuizen of ben je uitgekeken op de indeling van een woonruimte en toe aan nieuwe meubels? Tijd om een nieuwe blik te werpen op jouw interieur! Het maken van keuzes en het creëren van een nieuw thuis kan soms lastig zijn. Bij Eijerkamp geven we je in ons Advies Atelier graag persoonlijk interieuradvies en vertalen we jouw woonwensen naar jouw droominterieur. Van een nieuw meubel tot een compleet interieur met verassende kleur- en materiaalcombinaties én binnen elke woonstijl en ieder budget. Je persoonlijke interieuradviseur bekijkt je interieur met een frisse blik en laat je weer verliefd worden op je eigen huis. Met 150 merken onder één dak zijn onze interieuradviseurs niet gebonden aan een merk of woonstijl, maar creëren zij samen met jou een verrassende combinatie welke aansluit op jouw leef- en woonstijl.

Jouw persoonlijke interieuradvies komt direct tot leven

Na jouw interieuradvies zijn al je woonvragen beantwoord en komt jouw droominterieur tot leven. Wánt tijdens het advies ga je direct onze woonwinkel in! Zo kun je gelijk meubels testen, de stoffen en materialen voelen en de geadviseerde kleurcombinaties bekijken. Zo komt je interieuradvies echt tot leven en maak je in één keer de juiste keuzes. Wel zo fijn! Wist je ook dat je na het advies een wooncheque t.w.v. 125.- ontvangt, die je kunt verzilveren bij een aankoop vanaf 1250.-? Zo is het interieuradvies gratis! Wil je eerst inspiratie opdoen? Op onze website vind je veel tips en wooninspiratie voor je interieur, van de woonkamer tot de eetkamer en de slaapkamer. Of laat je inspireren door nieuwste woontrends in de 8 vtwonen Stijl Studio’s, exclusief bij Eijerkamp. Liever persoonlijk interieuradvies? Maak een afspraak en kom langs in één van onze woonwinkels. We wensen je veel plezier tijdens jouw persoonlijke interieuradvies!