Skip to content
gratis verzending vanaf € 500
VEILIG WOONWINKELEN! Lees hier hoe wij omgaan met de aangescherpte maatregelen per 15 oktober

Persoonlijk Interieuradvies

Aan de adviestafel met transparante tussenschermen, krijg je aan de hand van je plattegrond en foto’s een persoonlijk advies op maat. Van aankoopbegeleiding voor een nieuw meubel tot een compleet interieurplan binnen elke woonstijl en ieder budget. Het advies duurt 1 tot 1.5 uur en kost 85.-. Na afloop ontvang je een Wooncheque t.w.v. 85.- welke je bij aankoop vanaf 850.- kunt verzilveren in onze woonwinkels. Zo is het advies gratis, hoe leuk is dat! Vul hieronder het afspraakformulier in voor de perfecte match met de best passende adviseur.

In 4 stappen naar interieuradvies

 • MAAK EEN AFSPRAAK VOOR PERSOONLIJK ADVIES
  MAAK EEN AFSPRAAK VOOR PERSOONLIJK ADVIES

  Stap 1 is aan jou, vul je gegevens en persoonlijke voorkeuren in via het afspraakformulier.

  MAAK EEN AFSPRAAK
 • WIJ NEMEN CONTACT MET JOU OP
  WIJ NEMEN CONTACT MET JOU OP

  We nemen telefonisch contact met je op en inventariseren welke interieuradviseur het best bij jouw interieurvraag en woonstijl past. We plannen de afspraak op een dag en tijdstip wat jou het beste uitkomt.

 • JOUW WOONWENSEN
  JOUW WOONWENSEN

  Onze interieuradviseur ontvangt je in één van onze woonwinkels. Aan de hand van je plattegrond en foto’s wordt een advies op maat gemaakt. In 1.5 uur brengen we je woonwensen en woonstijl in kaart.

 • VAN PLAN NAAR WERKELIJKHEID
  VAN PLAN NAAR WERKELIJKHEID

  Optioneel plannen we graag extra tijd in om aansluitend op het interieuradvies samen met jou de winkel in te gaan. We laten alle mogelijkheden zien, voelen en ervaren.