• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 8.8 klantwaardering

Matrassen

Matrassen

Matrassen

Een goed matras is van groot belang voor een subliem slaapcomfort. In de matrassen studio in Zutphen kunt u heerlijk proefliggen en krijgt u gratis slaapadvies van een fysiotherapeut. In Veenendaal kunt u o.a. terecht voor merken als Tempur en Auping. Of u nu op zoek bent naar een matras met binnen- of pocketvering of een matras voorzien van latex, traag- of koudschuim. Lees verder >

Matrassen voor optimaal ligcomfort

Van pocketvering tot koudschuim matras 

Een goed matras is uiterst belangrijk voor een optimale nachtrust. Uitgerust en energiek wakker worden is een perfect begin van een nieuwe dag. Bij Eijerkamp vindt u een divers aanbod matrassen die u de juiste ondersteuning bieden gedurende de nacht. Een soepel matras of een stevig matras? Een matras met een binnen- of pocketvering, en voorzien van latex, traag- of koudschuim? Er zijn diverse mogelijkheden. Heeft u last van allergieën of fysieke klachten? Ruimte voor een eenpersoons- of tweepersoonsmatras? Allemaal overwegingen die u mee moet nemen bij het kopen van een nieuw matras. En natuurlijk moet er rekening gehouden worden met uw lichaamsbouw. 

Beste matras

Het kiezen van een goed matras heeft te maken met diverse persoonlijke wensen. Matras Vivo van Auping is als beste uit de test gekomen door de Consumentenbond. Dit matras biedt u de juiste ondersteuning bij liggen, draaien en zitten. Vivo heeft 5 comfortzones en is voorzien van een extra schouderstuk voor extra ondersteuning op de juiste plek. Last van rug- en nekklachten, pijnlijke gewrichten en problemen met de bloedsomloop? De comfortabele matrassen van Tempur hebben druk verlagende eigenschappen, waardoor klachten verminderen. Nog comfortabeler slapen? Een topper is een dun matras die extra comfort biedt tijdens de nachten uw matras bescherming biedt.

Matras kopen?

Graag een nieuw matras kopen, maar komt u er nog niet helemaal uit? Bij Eijerkamp kunt u terecht voor gratis slaapadvies. Onze onafhankelijk fysiotherapeut adviseert u over een goed matras die uw lichaam op de juiste manier ondersteund. Zo wordt u weer uitgerust wakker en kunt u de dag weer fit beginnen. En kom gerust even liggen in onze matrassenstudio! Een keuze kunnen maken uit het diverse aanbod? Shop je nieuwe matras online en bezoek een van onze winkels.