Skip to content

Matrassen van alle bekende slaapmerken

Ervaar alle matrassen in onze winkels. Met slaapadvies van onze slaapexperts.

matrassen Eijerkamp
Filteren Filter & Sorteer
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

Slaap Experience Centers

Ontdek alle bekende slaapmerken onder één dak in de Slaap Experience Centers bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal! Met Auping, Tempur, Vandyck en meer!

adres & openingstijden

Slaapadvies In de winkels

Ervaar verschillende bedden & matrassen met advies van je persoonlijke slaapexpert!

maak afspraak

Matrassen

Een goed matras is van groot belang voor een subliem slaapcomfort. In de matrassen studio in Zutphen kun je heerlijk proefliggen en krijg je gratis slaapadvies van een fysiotherapeut. In Veenendaal kun je o.a. terecht voor merken als Tempur en Auping. Of je nu op zoek bent naar een matras met binnen- of pocketvering of een matras voorzien van latex, traag- of koudschuim.

De juiste matras voor een goede nachtrust

Goed slapen en uitgerust wakker worden is afhankelijk van een groot aantal factoren. Een van de belangrijkste factoren voor een optimale nachtrust is de matras: een matras bepaalt voor 70% de kwaliteit van je slaap en draagt zo bij aan een uitgeruste en energieke start van de dag. In het Slaap Experience Center in Zutphen en het Slaap Center in Veenendaal staan onze slaapexperts klaar voor een gratis en vrijblijvend matrasadvies en kun je proef liggen op een groot aantal matrassen van bekende slaapmerken als Auping en Tempur.

Pocketvering matras of matras met koudschuim

Een binnenveringsmatras, een matras met pocketveren of een traag- of koudschuim matras: bij Eijerkamp vind je een gevarieerd aanbod matrassen die gedurende de nacht de juiste ondersteuning bieden en zo bijdragen aan een comfortabele slaaphouding en optimale nachtrust. Iedere matras heeft zijn eigen unieke eigenschappen om jou gedurende de nacht van voldoende ondersteuning en slaapcomfort te voorzien.

Bij de keuze voor een nieuwe, goede matras zijn er diverse aspecten die je in overweging moet nemen. Ben je een zijslaper of een rugslaper? Draai je veel of heb je het vaak warm in bed? Zijn er fysieke klachten of allergieën die van invloed zijn op de kwaliteit van de nachtrust? Ben je op zoek naar een eenpersoons- of tweepersoonsmatras? Al deze aspecten zijn leidend in de keuze voor een matras.

Wanneer je het ’s nachts vaak warm hebt is een matras met een goede ventilatie een logische keuze: een pocketvering matras of een matras van traagschuim of koudschuim heeft een ventilerende werking. Daarnaast heeft een koudschuim matras door zijn open structuur een verkoelende functie en staat deze bekend om zijn vocht afvoerende eigenschappen. Een matras van koudschuim is dus uitermate geschikt voor warme slapers die meer dan gemiddeld transpireren.

Beste matras kiezen

Het kiezen van een goed matras heeft te maken met diverse persoonlijke wensen. Matras Vivo van Auping is als beste uit de test gekomen bij de Consumentenbond. Dit matras biedt de juiste ondersteuning bij liggen, draaien en zitten. Vivo heeft vijf comfortzones en is voorzien van een schouderstuk voor extra ondersteuning op de juiste plek. Last van rug- en nekklachten, pijnlijke gewrichten en problemen met de bloedsomloop? De comfortabele matrassen van Tempur hebben druk verlagende eigenschappen, waardoor klachten verminderen. Nog comfortabeler slapen? Een topper is een dun matras dat extra comfort biedt tijdens de nachten een extra bescherming biedt aan de matras.

Persoonlijk slaapadvies van slaapexperts

Van een soepel en zacht matras tot een stevig matras: de keuze voor een comfortabel matras is zeer persoonlijk. Onze slaapadviseurs en onafhankelijk slaapfysiotherapeut geven je slaapadvies op maat: tijdens dit advies kijken onze experts onder andere naar het postuur, het lichaamsgewicht en de slaaphouding. Eventuele fysieke klachten of allergieën worden besproken om zo een matras te kiezen dat de juiste ondersteuning biedt en perfect aansluit op je lichaam en slaapgewoontes. Zo geniet je van een goede nachtrust en sta je iedere ochtend uitgerust en energiek weer op.

Lees meer