Skip to content
Eijerkamp Collectie Luxe Matras
Eijerkamp Collectie Luxe Matras
Vergroten
  • Eijerkamp Collectie Luxe Matras
1/6
Item 1 of 6

Eijerkamp Collectie Luxe Matras

Levertijd: 5-6 weken
Slaapadvies Eijerkamp

Slaapadvies In de winkels

Ergonomisch slaapadvies op veilige afstand. Met voordeel op bekende merken als Auping en Tempur.  

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Eijerkamp Collectie Luxe Matras

Koudschuim matras Luxe geeft u een zeer comfortabele, gelijkmatige en veerkrachtige drukverdeling in iedere gewenste ligpositie! Het medische comfortschuim is voorzien van een superieure puntelasticiteit, hierdoor vormt het zich gemakkelijk naar de contouren van uw lichaam. En door de uitstekende ventilerende en warmte-regulerende eigenschappen blijft de matras fris en is deze perfect voor mensen die gedurende de nacht transpireren.

Matras Luxe is vrij van toxische stoffen en daardoor perfect geschikt voor mensen met extreme allergieën. U hoeft zich daarnaast geen zorgen te maken of de matras wel bij uw bedbodem past, aangezien deze bedbodem onafhankelijk is. Tot slot is de matrashoes op de band gezet zonder bies, waardoor de matrassen vrijwel naadloos naast elkaar aansluiten.

- Hoogte van 18 cm
- Maximale draaggewicht: 120 kg
- Aan 4 zijdes afritsbare en wasbare hoes
- Tijk: natuurlijk gebleekt en onbehandeld katoen
- Binnenzijde hoes: zacht 100% katoen tricot
- Hardheid: stevig
- Antiallergisch
- Geschikt voor iedere bedbodem
- Vlamdovend
- Veerkrachtig

Luxe is leverbaar in diverse maten: lengtematen 200, 210 en 220 cm en breedtematen 80 en 90 cm. Daarnaast is deze matras leverbaar in de hardheden medium en stevig.

Kom proef liggen op matras Luxe in onze matrassenstudio en laat u deskundig adviseren.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1538704
Hoogte 18 cm
Materiaal Koudschuim
Tijk Katoen
Merk Eijerkamp Collectie
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer

Bekijk meer