Skip to content
  • ruim 150 merken
  • minimaal 5 jaar garantie
  • Klanten beoordelen ons met een
gratis verzending vanaf € 500
VEILIG WOONWINKELEN Wij zijn open volgens de RIVM richtlijnen. Lees hier al onze COVID maatregelen

Gezien in vtwonen Make-overs, Stijl Studio's en meer!

vtwonen & Eijerkamp delen hun liefde en passie voor wonen. Vanaf zondag 20 september om 18.55 uur op SBS6 zijn we weer te zien met 8 nieuwe vtwonen Stijl Studio's in het tv-programma 'vtwonen - Weer verliefd op je huis' waarin we samen met presentator Kees Tol en de vtwonen stylisten, stellen die er samen niet uitkomen met de inrichting van hun interieur een heerlijk nieuw thuis geven. Kijk vanaf nu elke zondag om 19.00 uur op SBS6 naar afleveringen van 'vtwonen - Weer verliefd op je huis' en laat je inspireren!

vt wonen&design beurs Let's get digital!

Wij vieren de liefde voor wonen, slapen & design samen met vtwonen tijdens de (dit jaar) digitale vt wonen&design beurs van donderdag 1 oktober t/m zaterdag 10 oktober 2020. Met in onze woonwinkel het vtwonen pop-up huis, alleen te zien bij Eijerkamp in Zutphen. Ingericht door vtwonen stylist Fietje Bruijn volgens de nieuwste woontrends, meubels, kleuren en materialen voor najaar 2020. Lees alles over de digitale vt wonen&design beurs.

digitale vt wonen&design beurs Eijerkamp
interieuradvies Eijerkamp

Interieuradvies In de winkels

Blijft het maken van de juiste keuzes lastig? Bij Eijerkamp geven we persoonlijk interieuradvies binnen elke woonstijl en ieder budget.

meer info

Meer vtwonen inspiratie? Kom naar onze woonwinkels!

Ontdek de gloednieuwe vtwonen Stijl Studio's, alle meubels uit de vtwonen make-overs en meer bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal. Met ruim 150 merken onder één dak voor wonen, slapen en design. In elke woonstijl en voor ieder budget.

winkels & openingstijden de nieuwste woontrends
woonwinkels Eijerkamp