Skip to content
gratis verzending vanaf € 500

Gezien in vtwonen Make-overs, Stijl Studio's en meer!

vtwonen & Eijerkamp delen hun liefde en passie voor wonen. Vanaf a.s. zondag 21 februari zijn we elke zondagavond om 19.30 uur op SBS6 weer te zien met 8 nieuwe vtwonen Stijl Studio's in het tv-programma 'vtwonen - Weer verliefd op je huis' waarin we samen met presentator Kees Tol en de vtwonen stylisten, stellen die er samen niet uitkomen met de inrichting van hun interieur een heerlijk nieuw thuis geven. Kijk vanaf nu elke zondagavond en laat je inspireren!

Start nieuw tv-seizoen

Vanaf a.s. zondagavond 21 februari om 19.30 uur zijn wij samen met de vtwonen stylisten en presentator Kees Tol terug op SBS6 met een gloednieuw seizoen vtwonen ‘Weer verliefd op je huis’ waarin we bewoners weer verliefd worden op hun huis met onze Eijerkamp meubels! Kijk je ook?

Wij gaan weer open! Op afspraak

Nieuwe meubels uitzoeken? Vanaf woe 3 maart staan wij in onze gerestylede winkels voor je klaar met de nieuwste collecties van alle bekende merken

maak afspraak

Meer vtwonen inspiratie? Kom naar onze woonwinkels!

Ontdek de gloednieuwe vtwonen Stijl Studio's, alle meubels uit de vtwonen make-overs en meer bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal. Met ruim 150 merken onder één dak voor wonen, slapen en design. In elke woonstijl en voor ieder budget.

winkels & openingstijden de nieuwste woontrends
woonwinkels Eijerkamp