• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.2 klantwaardering

Gezien in vtwonen

vtwonen & eijerkamp delen hun liefde en passie voor wonen. Ook dit najaar zijn we weer te zien in het tv-programma 'vtwonen - Weer verliefd op je huis' waarin we samen met presentator Kees Tol en de vtwonen stylisten, stellen die er samen niet uitkomen met de inrichting van hun interieur een heerlijk nieuw thuis geven. Bekijk hieronder het eindresultaat van de vtwonen make-overs uit de afleveringen van alle seizoenen 'vtwonen - Weer verliefd op je huis'  en ‘vtwonen verhuist’.

Nog meer wooninspiratie? Laat je inspireren door de vtwonen Stijl Studio’s. Eijerkamp figureert in het tv-programma met de vernieuwde vtwonen Stijl Studio's in uiteenlopende woonstijlen die je de nieuwste trends, wooncollecties, materialen en kleuren van 2019 laten zien. Exclusief bij Eijerkamp! 

Nieuwsgierig naar de nieuwste make-overs?
Kijk dan vanaf zondag 22 september elke zondag om 19.30 op SBS6 naar gloednieuwe afleveringen van 'vtwonen - Weer verliefd op je huis' en laat je inspireren!

vtwonen make-overs vtwonen Stijl Studio's gezien in vtwonen verhuist persoonlijk interieuradvies eijerkamp op Instagram woonwinkels