• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

Gezien in vtwonen

vtwonen & eijerkamp delen hun liefde en passie voor wonen. Ook dit voorjaar zijn we weer te zien in het tv-programma 'vtwonen - Weer verliefd op je huis' waarin we samen met presentator Kees Tol en de vtwonen stylisten, stellen die er samen niet uitkomen met de inrichting van hun interieur een heerlijk nieuw thuis geven. Kijk vanaf nu elke zondag om 19.30 op SBS6 naar afleveringen van 'vtwonen - Weer verliefd op je huis' en laat je inspireren!

vtwonen Stijl Studio's beeld

8 vtwonen Stijl Studio’s

Ontdek 8 nieuwe vtwonen Stijl Studio’s, bekend van het tv-programma vtwonen ‘Weer verliefd op je huis’, exclusief bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal en online! In de vtwonen Stijl Studio’s inspireren we je met de nieuwste woontrends, meubels, materialen en kleuren van 2020.

bekijk vtwonen Stijl Studio's

vtwonen make-over beeld

vtwonen make-overs

Laat je inspireren door make-overs in uiteenlopende woonstijlen en in allerlei verschillende soorten huizen uit twaalf seizoen vtwonen ‘Weer verliefd op je huis’. Shop de mooiste producten uit de afleveringen en ga thuis aan de slag met jouw eigen make-over.

bekijk vtwonen make-overs

vtwonen stylisten

vtwonen stylisten Frans Uyterlinde, Marianne Luning, Fietje Bruijn en Eva van de Ven zorgen er, samen met presentator Kees Tol, voor dat bewoners weer verliefd worden op hun huis. Aan de hand van (3D) moodboards brengen de stylisten uiteenlopende woonstijlen samen en creëren ze een interieur waarin iedereen zich thuis voelt!

aflevering gemist?

vtwonen stylisten beeld

vtwonen woonoplossingen & ideeën

Van innovatieve tv-oplossing tot stijlvolle kinderhoek of creatieve thuiswerkplek: in de vtwonen Stijl Studio’s inspireren we je met praktische woonoplossingen die je direct in je eigen interieur kan toepassen. Zo beantwoorden we veelgestelde woonvragen met creatieve oplossingen.

bekijk vtwonen woonoplossingen

vtwonen woonoplossingen beeld

Onze woonwinkels

De nieuwste trends en de mooiste woonmerken hebben wij bij Eijerkamp voor jou geselecteerd. Laat je verwonderen in ons woonwinkel warenhuis met ruim 150 woonmerken en drink een kop koffie met onze adviseurs. We staan dagelijks voor je klaar om je droominterieur te realiseren. In elke woonstijl en voor elk budget.

bezoek onze woonwinkels

woonwinkels beeld