• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

Banken

Banken: 3-zits of hoek?

Banken: 3-zits of hoek?

Een bank moet comfortabel zijn, passen bij uw inrichting en voldoen aan uw persoonlijke wensen. U heeft bij Eijerkamp keuze uit talloze bankstellen. Zo kiest u bij ons uit een 2-zitsbank, 2,5-zitsbank, 3-zitsbank, 3,5-zitsbank of een hoekbank. In diverse afmetingen en materialen. Onze ervaren adviseurs in Zutphen en Veenendaal helpen u graag verder voor een bank naar wens! Lees verder >

Bankstellen

Een bankstel naar wens

Een royaal bankstel of een compacte bank: tegenwoordig zijn er veel mogelijkheden voor het samenstellen van geschikte sofa. Veel ruimte in de woonkamer? Kies voor een hoekbank, die u op verschillende manieren samen kan stellen. Met het hele gezin of samen met vrienden en familie gezellig op de bank. In de zoektocht naar een geschikte bankstel loopt u tegen een aantal afwegingen aan. Wat past er in mijn woonkamer? Een enkele zitbank, een hoek of meerdere banken? En welk materiaal is voor mij geschikt?

Een stoffen of leren bank en in welke stijl? 

Qua materialen en stijlen zijn er tal van mogelijkheden. De meeste bankstellen zijn geheel naar eigen wens samen te stellen. Kiest u voor stof, leer of zelfs een velvet bank? Een leren bank heeft meer onderhoud nodig, dan een stoffen bank. Terwijl stof in het algemeen meer comfort biedt. En houdt u van een landelijke woonstijl? De banken en hoekbanken van Henders en Hazel passen perfect in een landelijk interieur. Bij Montel kunt u terecht voor bankstellen met strakke lijnen, perfect voor een modern interieur. De design banken van Leolux zijn een lust voor het oog en zijn meestal voorzien van een normaal tot stevig zitcomfort. Liefhebber van industrieel design? Dan komt een cognac leren bank perfect tot recht!

Past het bankstel in mijn woonkamer?

Voordat u een nieuw bankstel koopt, is het handig om tijdschriften of kranten op de grond te leggen in de afmeting van het zitmeubel. Zo kunt u zien hoeveel ruimte de bank in beslag zal nemen. Wellicht komt u erachter dat u toch liever voor een combinatie van een 3-zits en 2-zits gaat! Heeft u een groot gezin? Houd dan rekening met het aantal zitplaatsen, zo kan een U-bank een prima oplossing zijn. In onze blog Tips voor het kopen van een nieuwe bank, helpen we u graag verder.

Nieuwe bank of hoekbank kopen?

Wilt u graag een bank kopen, maar komt u er nog niet helemaal uit? Bij Eijerkamp kunt u terecht voor persoonlijk interieuradvies. Ons team zal u advies geven over het juiste bankstel of hoekbank voor uw interieur, passend bij uw woonstijl en budget. Bezoek onze winkels voor advies over uw nieuwe bank en kom proef zitten!