Skip to content

Uitschuifbare eettafels In elke woonstijl & ieder budget

Ontdek alle uitschuifbare eettafels in onze winkels & online. Met interieuradvies van onze experts.

Filteren Filter & Sorteer
 • Snel leverbaar 0
 • merk 0
 • kleur 0
 • materiaal 0
  • Toon alle opties
   Toon minder opties
 • vorm 0
 • woonstijl 0
 • prijs 0
 • type 1
 • acties 0
 • formaat 0
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

De ideale eettafel Voor jouw woonwensen

De eettafel is de plek voor eten, tafelen en werken. Kies je rond, rechthoekig of uitschuifbaar? Onze interieuradviseurs adviseren je graag!

maak afspraak

Snel in huis Ruim 75 voorraad tafels

Snel je nieuwe eettafel in huis? Ruim 75 eettafels zijn op voorraad in onze Eijerkamp woonwinkels in Zutphen & Veenendaal en online! In elke woonstijl & ieder budget.

shop nu
Voorraad eettafels Eijerkamp

Uitschuifbare eettafels

Een uitschuifbare eettafel is een multifunctioneel en stijlvol! Tafelen met een groot gezelschap? Een uitschuifbare eettafel is voorzien van een praktische functie, waarbij je in een handomdraai meer óf minder zitruimte creëert. Schuif eenvoudig het tafelblad uit en schuif eetkamerstoelen aan. Een perfecte oplossing voor een eetkamer met weinig ruimte!

Wist je dat er een slimme techniek achter een uitschuifbare tafel zit? Een uitklapbare tafel kan beschikken over een butterfly-systeem. Hierbij zit het vlindersysteem onder de tafel en wordt de tafel verlengd door aan één zijde uit te schuiven. Het voordeel hiervan is dat je geen losse tafelbladen hoeft op te bergen.

Hoeveel eetkamerstoelen passen er bij mijn uitschuifbare eettafel?

Bij het kopen van een uitschuifbare eetkamertafel is het belangrijk rekening te houden met het aantal eetkamerstoelen dat je nodig hebt. Dit verschilt in afmeting van de eettafel en de gezinsgrootte. Tip: zorg dat je extra stoelen in huis hebt om ze snel aan de eetkamertafel te plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan de woonkamer naast het dressoir of in de slaapkamer. Zo zet je snel en gemakkelijk extra eetkamerstoelen aan de eettafel.

Een ronde uitschuifbare eettafel

Ronde uitschuifbare tafels worden steeds populairder. Logisch, want bij een uitschuifbare tafel in het rond komen twee werelden samen. Aan de ene kant kun je elkaar goed zien en gezellig praten en aan de andere kant kunnen er eenvoudig meer zitplaatsen gecreëerd worden. Perfect voor intieme borrels en verjaardagen met vrienden en familie! Naast een ronde versie van een uitklapbare tafel zijn er veel andere mogelijkheden. Bij Eijerkamp vind je allerlei uitschuifbare tafels passend voor ieder budget en iedere woonstijl.

Uitschuifbare eettafel kopen bij Eijerkamp

Bij Eijerkamp vind je een diverse soorten uitschuifbare eettafels verkrijgbaar in diverse materialen, kleuren, afmetingen en vormen. Met dit ruime aanbod vind je altijd een uitschuifbare eettafel die bij jou past! Vind je het zelf lastig om de juiste eettafel uit te zoeken? Bij Eijerkamp bieden we persoonlijk interieuradvies aan, waarbij een expert jou graag helpt bij het maken van deze keuze. Kom langs in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal en ontdek alle mogelijkheden van uitschuifbare eettafels!

Lees meer