• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

Industriële eetkamerstoelen

Industriële eetkamerstoelen

Industriële eetkamerstoelen

Een industriële eetkamerstoel komt in vele interieurs goed tot zijn recht. Of je nu kiest voor een industriële stoel van leer, een industrieel exemplaar in aaibaar velvet in combinatie met een metalen onderstel of voor een robuuste houten variant. Met een industriële eetkamerstoel kun je eindeloos combineren en geef je je interieur een stoere woonsfeer! Lees verder >

Industriële eetkamerstoelen voor elk interieur

Industriële eetkamerstoelen

Een industriële eetkamerstoel komt in vele interieurs goed tot zijn recht. Of je nu kiest voor een industriële stoel van leer, een exemplaar in aaibaar velvet in combinatie met een metalen onderstel of voor variant in een stoere, donkere stof. Met een industriële eetkamerstoel kun je eindeloos combineren.

Leren industriële eetkamerstoel

Leer is onlosmakelijk verbonden met de industriële woonstijl. Een eetkamerstoel van dit stoere materiaal gaat lang mee en komt meer en meer tot leven naarmate de tijd verstrijkt. Een industriële eetkamerstoel van leer is verkrijgbaar in diverse kleuren, leersoorten en modellen: van zwart leren exemplaar tot industriële stoel in geschuurd cognacleer.

Industriële eetkamerstoel van metaal

Een industriële eetkamerstoel van metaal past perfect in een stoere woonstijl. Dit metaal combineert goed met materialen als hout, beton en leer: ingrediënten die je veel terugziet in industriële interieurs. Wil je materialen combineren of de metalen eetkamerstoel wat comfortabeler maken? Kies dan voor industriële eetkamerstoelen met armleggers voor een speelse twist en extra comfort.

Kleuren industriële stoelen

Een industriële eetkamerstoel kies je het liefst in een kleur die past bij de industriële woonstijl van het interieur. Wanneer je oog is gevallen op een stoer exemplaar, zijn er allerlei verschillende mogelijkheden. Van een industriële stoel in zwart of grijs tot een industriële eetkamerstoel in groen of bruin: de mogelijkheden zijn eindeloos.

Industriële stoel met of zonder armleuning

Wanneer je op zoek bent naar eetkamerstoelen, is er de keuze uit stoelen met en zonder armleuningen. Beide varianten hebben zo hun voordelen. Een industriële eetkamerstoel met armleuningen biedt net wat meer zitcomfort doordat je armen aangenaam worden ondersteund. Met een industriële stoel zonder armleuningen heb je minder ruimte nodig rondom de tafel om te gaan zitten. Deze variant is dus goed geschikt voor een compacte eethoek. Een keuze maken hoeft natuurlijk niet altijd: combineren kan ook!

Industriële eetkamerstoel kopen?

Bij Eijerkamp vind je industriële eetkamerstoelen in diverse materialen, kleuren en soorten. Van industriële stoel van kunstleer tot leren exemplaar en van metaal tot stoere stof. Ontdek jouw favoriete industriële eetkamerstoelen online of bezoek onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal.