Skip to content

Zuiver bij eijerkamp

Ontdek de complete collectie in de Zuiver Shops in onze winkel in Zutphen. Met interieuradvies van onze Zuiver experts.

zuiver meubels
Filteren Filter & Sorteer
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

Zuiver meubels

Zuiver design meubels staan voor puur, functioneel en Scandinavisch met een Hollandse knipoog. Het woonmerk laat in de stoelen, kasten, tafels, verlichting en accessoires invloeden vanuit de hele wereld terug komen. Benieuwd naar de collectie? Shop online of kom voor het complete aanbod van de Zuiver meubels naar Eijerkamp Zutphen!

Zuiver meubels: voor een compleet interieur

Zuiver meubels zijn betaalbaar, puur en met een knipoog. De hoogwaardige collectie bestaat onder andere uit eetkamertafels, stoelen, lampen, bijzettafels en opvallende accessoires van vele verschillende materialen. Een unieke en diverse collectie met moderne, uit het oog springende meubelen. Het design merk Zuiver is opgericht in 1998 en daarmee nog een jong bedrijf. De pure meubelen van Zuiver hebben een stijlvol design en blijven jarenlang mooi! 

Unieke collectie meubels van Zuiver

Zuiver staat voor design én is betaalbaar. Moderne en speelse items, waarmee u uw interieur een frisse en speelse look geeft. Zo creëert u sfeer in het interieur met de prachtige handgemaakte kussens en stijlvolle vloerkleden van Zuiver. Door het eigentijdse design zijn de meubels makkelijk te combineren en binnen vele interieurstijlen te plaatsen. Bij Eijerkamp heeft u keuze uit meer dan 100 uitvoeringen Zuiver stoelen, in diverse kleuren en modellen, geschikt voor verschillende woonstijlen. Zoals de populaire OMG en Doulton stoelen. Daarnaast is de collectie lampen zo divers dat u alle kanten op kan, van een industriële hanglamp tot een elegante vloerlamp! 

Scandinavisch design met een hollandse knipoog

Zuiver is net als wij fan van de Scandinavische woonstijl! Deze trendy stijl is terug te zien in de diverse meubels en accessoires van het merk. Het woonmerk werkt samen met top designers uit eigen land, maar ook met exclusieve ontwerpers uit de rest van de wereld. Zo vindt Zuiver overal haar inspiratie, waardoor er een bijzondere collectie is ontstaan! 

Nieuwste woontrends, wereldwijd geïnspireerd

Altijd in beweging en voorop lopen met de nieuwste woontrends. In 2014 kwam het merk Zuiver met de Dutchbonecollectie, geïnspireerd op de ontdekker en de reiziger. Avontuurlijke meubels en accessoires geïnspireerd op de wereld. Daarnaast won Zuiver al diverse toonaangevende awards!

Zuiver meubels kopen bij Eijerkamp

Op zoek naar een mooi meubel, verlichting of accessoire voor de woonkamer, eetkamer of slaapkamer van het trendy en stijlvolle woonmerk? Geniet snel van uw nieuwe meubels door de snelle levertijd! Online shopt u de complete collectie en in onze winkel in Zutphen vindt u prachtig ingerichte Zuiver Shops!

Lees meer