Skip to content

COCO maison bij Eijerkamp

Ontdek de complete collectie in de COCO maison Shops in onze winkels. Met interieuradvies van onze COCO maison experts.

coco maison woondecoratie en verlichting
Filteren Filter & Sorteer
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

Coco Maison

Met de Coco Maison woonaccessoires creëert u een compleet nieuwe sfeer in het interieur! De collectie is geïnspireerd op de laatste trends en bestaat o.a. uit trendy vloerkleden, verlichting, bijzettafels en kussens. Van moderne tot landelijke items, te stylen in diverse woonruimtes. Bestel de accessoires van Coco Maison online of bezoek een van onze winkels!

Coco Maison Woonaccessoires

De accessoires van het trendy woonmerk Coco Maison worden met liefde in Nederland ontworpen, met een kantoor gevestigd in Hapert. Onderdeel van HABUFA, waar ook de woonmerken XOOON en Henders & Hazel tot behoren. Coco Maison is trendy en betaalbaar én geschikt voor vele woonstijlen, van landelijk tot industrieel!

Coco Maison kussens

Per seizoen het interieur in de woonkamer veranderen? Met de Coco Maison kussens creëert u snel en eenvoudig een nieuwe look! Van een opvallend kleurenpallet of uitgesproken print tot een basic kleur of zwart wit print. Stijlvol voor op de bank, een fauteuil of zelfs in de slaapkamer!

Coco Maison schilderijen

De schilderijen van Coco Maison hebben prachtige kleurrijke prints en zijn voornamelijk geïnspireerd op het dierenrijk! Fleur de woonkamer, eetkamer, hal of slaapkamer op met deze kunstwerken.

Coco Maison bij Eijerkamp!

Bij Eijerkamp vindt u de complete collectie van Coco Maison online en ontvangt deze artikelen snel in huis! Daarnaast is een ruime selectie van deze artikelen te vinden in onze winkels. Laat u adviseren door onze stylisten of bestel de Coco Maison woonaccessoires direct online!

Lees meer