• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

Spiegels

Spiegels

Spiegels

Met spiegels kunt u meer licht in uw kamer brengen en uw ruimte optisch vergroten. Probeer het effect van ‘de blik naar buiten’ te weerspiegelen, door de spiegels bij of tegenover het raam te hangen. Uiteraard is een spiegel ook perfect als decoratie aan de muur. Spiegels zijn er daarom in vele uitvoeringen. Robuust met een houten lijst, stijlvol of trendy! Lees verder >

EEN SPIEGEL ALS ELEGANTE, FUNCTIONELE MUSTHAVE

Een spiegel voor elke ruimte

Het voordeel van een spiegel is dat u deze in elke ruimte kunt ophangen of neerzetten. 's Ochtends maakt u zich bijvoorbeeld klaar voor de dag in een passpiegel of badkamerspiegel. Elke ruimte is geschikt voor een ander exemplaar en dit maakt het item zo veelzijdig. Bij Eijerkamp vindt u zowel landelijke spiegels als een moderne variant. In de hal is het ideaal om snel te kijken hoe u eruit ziet. En wist u al dat een wandspiegel meer licht in de woonkamer brengt? Het bewijs dat dit item zowel functioneel als elegant is in uw interieur!

Kies uw stijl en vormgeving

Een spiegellijst is verkrijgbaar in verschillende vormen en materialen om deze perfect af te stemmen op uw woonstijl. Kies voor een opvallend exemplaar met meerdere design spiegels naast elkaar. Of ga voor één grote vierkante of ronde spiegel voor een functioneel effect. Verschillende merken bieden keus voor het vinden van het perfecte accessoire. De Zuiver spiegel Round Wall biedt in zijn multiplex houten lijst opbergruimte voor een kam of make-up. Praktisch met een eigentijdse vormgeving. Een PTMD spiegel is stoer en robuust. Liefhebber van opvallende accessoires? Bekijk dan eens de collectie van Henders & Hazel of Dutchbone.

Shop uw spiegel bij Eijerkamp

Op zoek naar een nieuwe spiegel voor uw interieur? Zowel online als in onze winkels bieden wij een uiteenlopende collectie met verschillende soorten en maten. Het vinden van de perfecte wand-, tafel- of staande spiegel is nog nooit zo gemakkelijk geweest met hulp van onze stylisten. Passend bij uw woonwensen en budget voorzien zij u van interieuradvies. Wij heten u welkom in Eijerkamp Zutphen en Veenendaal voor het vinden van de perfecte spiegel!