Skip to content

Spiegels Bij Eijerkamp

woonaccessoires spiegels Eijerkamp
Filteren Filter & Sorteer
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

Stylingadvies in de winkels

De puntjes op de i met de juiste kleuren, woonaccessoires en verlichting? We helpen je graag. In elke woonstijl & ieder budget!

maak afspraak
Eijerkamp stylingadvies

Spiegels

Met spiegels kun je meer licht in jouw kamer brengen en jouw ruimte optisch vergroten. Probeer het effect van ‘de blik naar buiten’ te weerspiegelen, door de spiegels bij of tegenover het raam te hangen. Uiteraard is een spiegel ook perfect als decoratie aan de muur. Spiegels zijn er daarom in vele uitvoeringen. Robuust met een houten lijst, stijlvol of trendy!

EEN SPIEGEL ALS ELEGANTE, FUNCTIONELE MUSTHAVE

Een spiegel voor elke ruimte

Het voordeel van een spiegel is dat je deze in elke ruimte kunt ophangen of neerzetten. 's Ochtends maak je je bijvoorbeeld klaar voor de dag in een passpiegel of badkamerspiegel. Elke ruimte is geschikt voor een ander exemplaar en dit maakt het item zo veelzijdig. Bij Eijerkamp vind je zowel landelijke spiegels als een moderne variant. In de hal is het ideaal om snel te kijken hoe je eruit ziet. En wist je al dat een wandspiegel meer licht in de woonkamer brengt? Het bewijs dat dit item zowel functioneel als elegant is in jouw interieur!

Kies jouw stijl en vormgeving

Een spiegellijst is verkrijgbaar in verschillende vormen en materialen om deze perfect af te stemmen op uw woonstijl. Kies voor een opvallend exemplaar met meerdere design spiegels naast elkaar. Of ga voor één grote vierkante of ronde spiegel voor een functioneel effect. Verschillende merken bieden keus voor het vinden van het perfecte accessoire. De Zuiver spiegel Round Wall biedt in zijn multiplex houten lijst opbergruimte voor een kam of make-up. Praktisch met een eigentijdse vormgeving. Een PTMD spiegel is stoer en robuust. Liefhebber van opvallende accessoires? Bekijk dan eens de collectie van Henders & Hazel of Dutchbone.

Shop jouw spiegel bij Eijerkamp

Op zoek naar een nieuwe spiegel voor jouw interieur? Zowel online als in onze winkels bieden wij een uiteenlopende collectie met verschillende soorten en maten. Het vinden van de perfecte wand-, tafel- of staande spiegel is nog nooit zo gemakkelijk geweest met hulp van onze stylisten. Passend bij jouw woonwensen en budget voorzien zij jou van interieuradvies. Wij heten jou welkom in Eijerkamp Zutphen en Veenendaal voor het vinden van de perfecte spiegel!

Lees meer