• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 8.8 klantwaardering

Over eijerkamp

Wie zijn we en wat doen we

100% inspiratie

Eijerkamp presenteert de nieuwste trends op het gebied van wonen en slapen. Laat u inspireren door de sfeervol gepresenteerde interieurs in verschillende stijlen en uiteenlopende prijsklassen. Een ware woonbeleving op maar liefst 50.000 m2 in de historische stad Zutphen en het centraal gelegen Veenendaal. In onze woonwinkels is alleen de beste kwaliteit goed genoeg. Al 85 jaar!

Alles onder 1 dak

Uw complete inrichting onder één dak! Eijerkamp biedt u een brede collectie meubels, accessoires, verlichting, raam- én vloerdecoratie. Met de laagste prijsgarantie! Kom in alle rust woonshoppen met uw adviseur die u door de hele winkel begeleidt. Onze interactieve events en aantrekkelijke acties maken het winkelen nóg leuker. Dankzij de Kids Jungle/World en gezellige restaurant wordt het een dagje uit voor het hele gezin.

100% slagingsgarantie

Bij Eijerkamp vindt u topmerken én private labelmerken voor de scherpste prijs. Met de compleet vernieuwde Trendhopper Zutphen is modern wonen extra betaalbaar! Of kom langs bij CILO in Zutphen, onze speciaalzaak met topdesign van befaamde ontwerpers. U kunt de meeste meubels geheel naar wens samenstellen. Onze experts helpen u graag bij het maken van de juiste keuze qua opstelling, maatvoering, kleur en materiaal. Binnen uw stijl en budget.

Gratis slaap- en interieuradvies

Kom langs voor volop wooninspiratie en creatieve woonideeën. Onze professionele interieuradviseurs beantwoorden graag uw vragen over inrichting, kleur, styling en meubelkeuze. Geheel op maat! Tegen een meerprijs krijgt u een personal shopper of laat u uw woonwensen in 3D ontwerpen. Heeft u slaapproblemen of lichamelijke klachten? Laat uw lichaamshouding beoordelen door onze fysiotherapeut. Ze geeft u onafhankelijk slaapadvies bij de keuze van het juiste matras en kussen. Gratis en vrijblijvend.

We begroeten u snel bij Eijerkamp. U slaagt altijd!

ZoZitHet: Dat zit wel goed!

Bent u op zoek naar een uniek meubel? Dan bent u bij ZoZitHet aan het juiste adres. ZoZitHet is de meubelstoffeerderij van Wilma Kuiper. Zij geeft gebruikte meubels een tweede leven door ze opnieuw te stofferen. Dat opnieuw stofferen gebeurd met reststoffen van Eijerkamp. Zo ontstaat er een nieuw meubel met patchwork-design bekleding. Deze meubelen zijn alleen te zien bij Eijerkamp Zutphen. Kijk op de site voor meer informatie over ZoZitHet.

ZoZitHet          ZoZitHet meubels          ZoZitHet stoel