Skip to content

Over Eijerkamp

Eijerkamp presenteert de nieuwste trends op het gebied van wonen, slapen, design, verlichting, raam- en vloerdecoratie onder één dak.

Lotte Eijerkamp
over Eijerkamp
over Eijerkamp

100% inspiratie

Laat je inspireren door de sfeervol gepresenteerde interieurs in verschillende stijlen en uiteenlopende prijsklassen. Een ware woonbeleving op maar liefst 55.000 m2 in de historische Hanzestad Zutphen en het centraal gelegen Veenendaal. In onze woonwinkels is alleen de beste kwaliteit goed genoeg. Al 90 jaar!

over Eijerkamp

Ruim 150 woonmerken onder één dak

Jouw complete inrichting onder één dak! Eijerkamp biedt je een brede collectie meubels, accessoires, verlichting, raam- én vloerdecoratie. Met de laagste prijsgarantie! Kom in alle rust woonshoppen met je persoonlijke adviseur die je door de hele winkel begeleidt. Onze interactieve events en aantrekkelijke acties maken het winkelen nóg leuker. Dankzij de Kids Jungle/World en gezellige restaurant wordt het een dagje uit voor het hele gezin.

persoonlijk slaap- en interieuradvies Eijerkamp

Persoonlijk slaap- & interieuradvies

We helpen je graag om van jouw huis een fijn thuis te maken. In het Advies Atelier vertalen we jouw woonwensen naar jouw droominterieur. Met passende of juist verrassende meubelcombinaties, indelingsplan, kleur- en materiaaladvies creëren we met liefde een fijn thuis. En we helpen je met meer dan alleen je interieur: bij Eijerkamp weten we als geen ander hoe belangrijk een goede nachtrust is. In 4 stappen creëren we een vrijblijvend slaapadvies op maat. Want van lekker slapen wordt iedereen blij!

lees alles over persoonlijk interieuradvies
lees alles over persoonlijk slaapadvies

Eijerkamp & vtwonen

Eijerkamp & vtwonen

De gedeelde passie voor interieur, vormgeving en trends is hét recept voor onze intensieve samenwerking met vtwonen. Als partner van het woonprogramma in 2015 is de samenwerking geïntensiveerd en zijn de meubelen en accessoires niet meer weg te denken uit onze collectie. Onlangs zijn we ook uitgeroepen tot favoriete woonwinkel door de vtwonen redactie!