Skip to content

Slaapbanken bij Eijerkamp

Ontdek de complete collectie slaapbanken in onze woonwinkels en online. Met interieuradvies van onze experts.

slaapbanken Eijerkamp
Filteren Filter & Sorteer
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

Multifunctioneel & zeer praktisch: slaapbanken

Compacte woning? Geen ruimte voor een extra bed? Dan is een slaapbank dé oplossing! Een slaapbank creëert een slaapplaats én loungeplek ineen. Heerlijk relaxen op een bedbank en daarna genieten van een fijne nachtrust. Hiermee benut je de ruimte optimaal! Benieuwd naar de collectie? Shop nu online of kom langs in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal!

Bedbanken in talloze uitvoeringen

De collectie slaapbanken bij Eijerkamp bestaat uit diverse exemplaren, zowel uitklapbaar als een- en tweepersoonsbedden als hoek slaapbanken. Heb je een compacte woning? Ga dan voor een 1 persoons slaapbank voor in de zithoek of logeerkamer. Zo maak je van je bank eenvoudig een slaapplek voor jezelf of gasten. Liever meer slaapruimte? Ga dan voor een 2 persoons slaapbank of slaapbank in de vorm van een hoekbank.

Slaapbanken in diverse kleuren & materialen

Net zoals onze collectie (hoek)banken stel je veel bedbanken volledig naar wens samen in kleuren en materialen. Ga bijvoorbeeld voor een heerlijk zachte bank in kleurrijk velvet of kies voor elegantie met een bedbank in beige of grijze stoffering. Daarnaast vind je bij Eijerkamp zowel slaapbanken zonder onderstel als met elegante hoge pootjes. Het is maar net wat jouw voorkeur heeft!

Shop jouw slaapbank bij Eijerkamp

Bij Eijerkamp shop je talloze bedbanken van bekende merken als Zuiver, Trendhopper, Spectrum & meer! Shop jouw favoriet nu online of kom langs in onze woonwinkels. Kom je er zelf niet helemaal uit? Onze Eijerkamp adviseurs helpen je tijdens een persoonlijk advies graag bij het kiezen en/of samenstelling van de bedbank die perfect op jouw interieur en woonwensen aansluit!

Lees meer